Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pikantní pečená krkovice

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pikantní pečená krkovice

    4 plátky krkovice nakrájené na silnější plátky - trochu naklepat, osolit, opepřit a namazat silně plnotučnou hořčicí
    Pekáček trochu vymažeme sádlem, nebo olejem. Vložíme maso, posypeme silnější vrstvou cibule nakrájené na měsíčky. Zalijeme jedním malým kečupem - jemný, nebo ostrý.
    Zakryjeme a dáme do druhého dne do chladu uležet.
    Pečeme v mírně teplé troubě, hezky pomalu, pokud možno nepodléváme.
    Možná tu receptík někde je, já jej nenašla
    Renata

  • #2
    Dobrý den Renato,váš recept jsem zkusila a měl úspěch.Vyzkoušejte ten můj.
    Krkovici naklepeme, nasolíme, opepříme, vymažeme pekáček sádlem, dáme maso, na kolečka nakrájenou cibuli, anglickou slaninu, skleničku kunovjanky bez nálevu, trochu vody, pečeme zakryté do změknutí.
    Ke konci posypeme strouhaným sýrem.
    DOLY

    Comment


    • #3
      Doly jsem ráda že chutnalo, můžem si tykat, tady je to zvykem Tvůj recept si ukládám, dělám podobně králíka s moravankou Dnes jsem krkovičku vyndala z mrazáku, ale zítra bude klasika, kned.,zel,vepř.
      Měj se hezky.
      Renata

      Comment


      • #4
        kned,vepř,zelo taky máme moc rádi.Dneska jsem dělala hruškové bramborové knedlíky s makem.Taky velká bašta
        DOLY

        Comment

        Pracuji...
        X