Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roštěnky s křenovou omáčkou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Roštěnky s křenovou omáčkou

    Roštěnky nařízneme, naklepeme, opečeme, vyndáme z pánve, osolíme, opepříme.
    do výpeku přidáme hooodně cibule, opražíme, přidáme maso, kousek slaninky, podlejeme, přikryjeme, dusíme do měkka. Pak dáme do trouby bez pokličky dopéci.

    Omáčka: 2 šlehačky dovedeme k varu, přidáme v trošce šlehajdy zamíchanou hl. mouku, povaříme, ochutíme cukrem, citronovou štávou, přidáme nastrouhaný křen.
    Ta kombinace sosu s omáčkou je perfektní.
    Já nejradši k tomu opečený brambor, hezky si ho rozštoucháte v tom super mamlasu.Click image for larger version

Name:	roštěn
Views:	1
Size:	43.4 KB
ID:	146220
    Last edited by iris; 09.01.2011, 14:19.
    Iris

  • #2
    Iris, jak jsem psala do galerky, ze šlehaček (jako základ) to neznám, tak brzy zkusím. A rozmačkané brambory do skoro jakéhokoliv sosu jsou vynikající.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Děvčata, vy nemáte soucit taková dobrota, roštěnky a k tomu brambůrky, to můžu
      a tak budu asi muset brzo udělat
      HankaP

      Comment


      • #4
        Nám dělali tenhle recept a pořád ještě dělají v nemocnici.Je to moooc dobré zvlášť když je kvalitní masíčko.
        MARUŠKA

        Comment

        Pracuji...
        X