Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sladkokyselá ryba

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sladkokyselá ryba

    Sladkokyselá ryba /kuřecí maso z prsíček/

    400 g ryby Pangas /může být i jiná/ nebo kuřecího masa,2 lžíce škrobové moučky,2 bílky,sůl a olej na smažení.

    Sladkokyselá omáčka:100 g kečupu,3 dcl vývaru,1 lžička strouhaného zázvoru a nebo sušeného,1 cibule,1/2 zelené papriky a 1 menší mrkev nakrájené na slabé proužky,100 g ananasu na kousky a trochu nálevu,sůl,80 g cukru ,80 ml vinného nebo obyčejného octa,škrobová moučka na zahuštění.

    Nejprve rybu /maso/ nakrájíme na kousky.Utřeme bílky se solamylem na těstíčko.Do pánve dáme olej a usmažíme v oleji a dáme na savý papír vykapat.
    Na trošku oleje dáme cibuli,nakrájenou mrkev a papriku na proužky a ananas kompot.Přidáme kečup,cukr,ocet,zázvor,sůl a zalijeme vývarem.Přivedeme k varu a zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě.Na talíř dáme rýži a smažené kousky a ty přelijeme sladkokyselou omáčkou.Click image for larger version

Name:	Oslava M
Views:	1
Size:	31.1 KB
ID:	146171
    Last edited by Jaruš; 15.06.2013, 15:07.

  • #2
    Jaruš, díky moc za recept. Rybích receptů není nikdy dost. Máš tam , ale napsané kuřecí maso, namísto rybího Z drůbežího by to asi mohlo jít také.
    ZDENY

    Comment


    • #3
      Díky opravím o,protože originál je z kuřecího masa a já jsem zvyklá u tohoto receptu na rybu a tak se mi to popletlo,samo že to jde z obojího a je obojí výborné.

      Comment


      • #4
        To vypadá náramně, s ananasem vařím ráda, určitě udělám !!!!!!!
        Iris

        Comment


        • #5
          Jaruško to bude dobrota, určitě vyzkouším. Jen budu muset vynechat ananas, muž je na něj alergickej. Přemýšlím, čím nahradím.
          Renata

          Comment


          • #6
            Renatko nemusí tam být nic.

            Comment

            Pracuji...
            X