Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Medvědí tlapa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Medvědí tlapa

    POTŘEBNÉ PŘÍSADY

    vepřové, kuřecí, krůtí nebo uzené, bramboráky, kysané zelí, zakysaná smetana

    POSTUP PŘÍPRAVY

    Připravíme si bramboráky...Bramboráky dělám co největší, já je dělám na velké pánvi a dělám je i vyšší, aby byly skutečně přílohou.
    Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl
    Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
    Kysané zelí povaříme, podle chuti osolíme, přidáme cukr.
    Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme opečené maso, spíše ke kraji, na to dáme uvařené kysané zelí a bramborák přehneme. Navrch potřeme kysanou smetanou.

    Obrázek dodám zítra,musím ho dát z mobilu do PC.Děkuji za pochopení...










  • #2
    Ještě jsem to nedělala, ale dávala jsem si často v jedné restauraci. Je to vynikající.
    Renata

    Comment

    Pracuji...
    X