Recept jsem někde četla a od té doby dělám s menší úpravou.
V pekáči osmažíme cibuli a plecko nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín, když se vydusí štáva, přidáme mletou červenou papriku, kmín, nové koření, bobkový list, podlejeme a dusíme do měkka. V kastrolu mezitím opražíme cibulku a dáme kysané zelí, taky přidáme papriku, cukr, kmín, podle chuti, jak máte rádi.
Když je obojí měkké, přidáme do pekáče k masu zelí, 1 šlehačku a kysanou smetanu, prolisovaný česnek, promícháme a dáme do trouby asi na 20 min.
Nemusí se zahuštovat. Je opravdu dobrý.
V pekáči osmažíme cibuli a plecko nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín, když se vydusí štáva, přidáme mletou červenou papriku, kmín, nové koření, bobkový list, podlejeme a dusíme do měkka. V kastrolu mezitím opražíme cibulku a dáme kysané zelí, taky přidáme papriku, cukr, kmín, podle chuti, jak máte rádi.
Když je obojí měkké, přidáme do pekáče k masu zelí, 1 šlehačku a kysanou smetanu, prolisovaný česnek, promícháme a dáme do trouby asi na 20 min.
Nemusí se zahuštovat. Je opravdu dobrý.
Comment