Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Segedin zapečený v troubě

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Segedin zapečený v troubě

    Recept jsem někde četla a od té doby dělám s menší úpravou.
    V pekáči osmažíme cibuli a plecko nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín, když se vydusí štáva, přidáme mletou červenou papriku, kmín, nové koření, bobkový list, podlejeme a dusíme do měkka. V kastrolu mezitím opražíme cibulku a dáme kysané zelí, taky přidáme papriku, cukr, kmín, podle chuti, jak máte rádi.
    Když je obojí měkké, přidáme do pekáče k masu zelí, 1 šlehačku a kysanou smetanu, prolisovaný česnek, promícháme a dáme do trouby asi na 20 min.
    Nemusí se zahuštovat. Je opravdu dobrý.Click image for larger version

Name:	segedin z trouby 003.JPG
Views:	1
Size:	68.1 KB
ID:	146122
    Iris

  • #2
    Iris tak to je super,udělám ho dědovi má ho strašně rád,díky
    LENKA

    Comment


    • #3
      díky za recept nemá chybu
      MARUŠKA

      Comment

      Pracuji...
      X