Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Řezanka ze svíčkové / případně ze zadního hovězího masa /

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Řezanka ze svíčkové / případně ze zadního hovězího masa /

    Maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na oleji, osolíme, opepříme, necháme vydusit puštěnou štávu, přidáme cibuli na kolečka, opečeme, podlejeme sklenkou červeného vína, nebo Balsamikovým octem, nebo obojím., necháme odpařit, pak podlejeme horkou vodou a dodusíme do měkka / když dělám ze zadního, nebo falešné svíčkové, dusím docela dlouho / přidám chili papričku, já dávám sušenou, ke konci přidám zelenou papriku a červenou kapii naloženou, nebo čerstvou, prostě co mám.
    Ničím nezahuštuji, sosík je výborný !!Click image for larger version

Name:	hověz
Views:	1
Size:	94.3 KB
ID:	146118 dělám ve Woku a pak dám poklici.
    Iris

  • #2
    Iris, vypadá to krásně a asi je to i pikantní, jen co je k tomu dobré jako příloha?

    Comment


    • #3
      A ještě jsem se chtěla zeptat, ten balsamikový ocet světlý nebo tmavý?

      Comment


      • #4
        Kety, podle fotky já osobně bych si smlsla na hranolkách, ale někdo by si dal třeba rýži?
        anina s.

        Comment


        • #5
          Kety, tmavé maso, tmavé vše... jinak ... rýže, hranolky, hranolky jsou perfekt, ten sosík je dobrej, tak k tomu něco, co se dá jíst samostatně, jenom si tu hranolku tak lehce omatláš......
          Iris

          Comment

          Pracuji...
          X