Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kanadský králík

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kanadský králík


    Marináda:


    250 g másla
    2 velké cibule
    1 palice česneku
    2 lžičky soli
    2 lžičky octa
    2 lžičky cukru
    2 lžičky sojové omáčky
    2 lžičky worčestrové omáčky
    ½ lžičky chili
    ½ lžičky pepře
    1 větší kečup


    Cibuli a česnek nakrájíme. Rozehřejeme máslo, přidáme ostatní suroviny a silně zahřejeme.

    Králíka naporcujeme, dáme do pekáče a zalijeme marinádou tak, aby bylo zakryto všechno maso.
    Necháme nejméně přez noc odležet a upečeme. Podáváme s ryží, bramborem, nebo nočkama.

    Renata

  • #2
    Rendo, takhle se dělá i kuře, že? Jinak výborná záležitost, jak praví šéfová Iva. Já jen nedávám česnek, tedy si to myslím, protože je to už delší doba, co jsem ho takhle nedělala.
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Jani tento recept je výborný, dnes jsem ale dělala ten Šumavský, tam přijde kari a nepřej si slyšet muže, ten kari nesnáší, už jej cítil v chdbě.
      Renata

      Comment

      Pracuji...
      X