Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Divoký steak

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Divoký steak

    Potřeba : 800 g steaku z hovězí svíčkové (můžeme nahradit kuřecím nebo vepřový steakem),
    asi 12 stroužků česneku,
    800 ml piva,
    4 lžíce hnědého cukru,
    worcesterovou omáčku
    olej,
    bobkové listy
    Postup : Steaky nejdříve důkladně potřeme rozdrceným česnekem a připravíme si marinádu,do které
    steaky naložíme přes noc .Marinádu získáme smícháním piva,cukru,12 lžic worcesterové
    omáčky ,12 lžic oleje a několika bobkových listů.Na druhý den maso grilujeme na grilu
    nebo osmahneme na pánvi 4-8 minut z každý strany (podle toho jak chceme mít steak
    propečený).Během přípravy maso průběžně potíráme zbylou marinádou.Podáváme se
    zeleninou podušenou na másle (nejlépe s brokolicí).
Pracuji...
X