Potřeba : 800 g steaku z hovězí svíčkové (můžeme nahradit kuřecím nebo vepřový steakem),
asi 12 stroužků česneku,
800 ml piva,
4 lžíce hnědého cukru,
worcesterovou omáčku
olej,
bobkové listy
Postup : Steaky nejdříve důkladně potřeme rozdrceným česnekem a připravíme si marinádu,do které
steaky naložíme přes noc .Marinádu získáme smícháním piva,cukru,12 lžic worcesterové
omáčky ,12 lžic oleje a několika bobkových listů.Na druhý den maso grilujeme na grilu
nebo osmahneme na pánvi 4-8 minut z každý strany (podle toho jak chceme mít steak
propečený).Během přípravy maso průběžně potíráme zbylou marinádou.Podáváme se
zeleninou podušenou na másle (nejlépe s brokolicí).
asi 12 stroužků česneku,
800 ml piva,
4 lžíce hnědého cukru,
worcesterovou omáčku
olej,
bobkové listy
Postup : Steaky nejdříve důkladně potřeme rozdrceným česnekem a připravíme si marinádu,do které
steaky naložíme přes noc .Marinádu získáme smícháním piva,cukru,12 lžic worcesterové
omáčky ,12 lžic oleje a několika bobkových listů.Na druhý den maso grilujeme na grilu
nebo osmahneme na pánvi 4-8 minut z každý strany (podle toho jak chceme mít steak
propečený).Během přípravy maso průběžně potíráme zbylou marinádou.Podáváme se
zeleninou podušenou na másle (nejlépe s brokolicí).