Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Koleno pro zdraví

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Koleno pro zdraví

    Koleno pro zdraví

    Do suchého pekáče dáme jednu velkou cibuli na měsíčky. Koleno umyjeme pořežeme zvrchu i zespodu a do zářezů vpravíme sůl a pokrájených na drobno 6 česneků.Potom pokmínujeme a položíme na cibuli a zalijeme 200ml vody.Přikryjeme a pečeme asi 1,5 hodinky na 190 stupňů.Po této době odkryjeme a dopečeme odkryté ještě tak 30 minut.A je hotovo a můžeme podávat s křenem či jablečným křenem nebo s hořčicí a čerstvé pečivo.
    Attached Files
    Last edited by Jaruš; 04.08.2010, 20:20.

  • #2
    Jaruš, mám v mražáku ještě něco ze zabíjačky, včetně kolena, tak pořád uvažuju, co s tím, jestli nebude suché, když ho "jenom" upeču, ale přikryté a podlité, to se mi asi musí podařit, protože na druhou stranu, nejdřív vařit a potom péct, to se mi nějak z časových důvodů nechce...
    Tak potom napíšu, jak to dopadlo...
    anina s.

    Comment


    • #3
      JaniS., já jsem ho takhle podle Jarušky dělala minulý týden, nebylo to vůbec suché, prostě byla to mňam pečínka!
      Zuzana

      Comment

      Pracuji...
      X