Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kuře v "CHIPSECH"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Kuře v "CHIPSECH"

    Naklepané a osolené menší kousky kuřecího masa - nejlepší je stehenní maso(vše dle množství) naložíme nejlépe přes noc do směsi ze zakysané smetany,česneku a grilovacího koření. Další den si roztlučeme taky podle množství masa 2-3balíčky CHIPSU nejlépe nějakých pikantních + můžeme přidat trochu CORNFLAKES,které taky roztlučeme (výborně se to rozmělní,když trochu otevřeme sáček,aby šel vzduch a přímo v sáčku rozmělníme rukou). Roztlučené chipsy nasypeme do nějaké ploché mísy nebo pekáčku a obalujeme v něm kousky masa i s naloženou marinádou. Musíme trochu rukou přitisknout,aby kousky chipsů nepadaly. Plech, na kterém budeme řízky péct si vyložíme POUZE pečícím papírem a na ně malé řízečky klademe. Troubu si předehřej na 180°C a pečeme 25-30minut. Jsou vynikající,vydatné a mnohdy stačí k nim pouze zeleninová příloha - zatím nezklamaly a měly úspěch. Dobrou chut!

  • #2
    Je to opravdu moc dobré, dělal syn z kuřecích prsou a s paprikovými chipsy.

    Comment

    Pracuji...
    X