Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Čína

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Čína

    Krůtí nebo kuřecí řízky nakrájím na nudličky,smíchám 1 žloutek s lžící solamylu a trošičkou vody, promíchám s masem a nechám v míse stranou.
    Mezitím si nakrájím hlávkové zelí na čtverečky, žampiony na plátky, porek na kolečka, případně cibuli.
    Zmraženou Wok zeleninu " china" si osmažím na oliv.oleji zvlášt / pokud ji nemám,použiju kapie,mrkvičku, prostě cokoliv barevného/ přidám zelí a ještě smažím. Žampiony osmažím taky zvlášt, posolím, opepřím.
    Na pánvi rozpálím olej a po částech smažím maso, vždycky trochu, opečené shrnu na kraj pánve a přidám další maso, zkrátka nevyklopit to tam najednou, zprudka osmažím a odděluji kousky od sebe. Cca 4 minutky, pak přihodím buráky / můžou být slané / cukr, chili omáčku nebo drcenou chili papričku a opražím, . Chce to velkou pánev, nejlépe Wok.
    Nakonec k masu vyklopím zeleninku, žampiony,prohřeju, zaleju sojovkou, dochutím solí a úplně nakonec dám porek, aby zůstal křupavý.
    Attached Files
    Iris

  • #2
    Mňamiky, mňamiky, už mám chutě. Bude příští týden. Fotečky dodaj více chutě, než jen recept. Budu se to muset konečně naučit. Dík za tip.
    Renata

    Comment


    • #3
      Iris, taky tu máš tedy mňamku,tak bych holky nevěděla co dřív...
      Hančí

      Comment


      • #4
        Ano, tak se to dělá a potom je to dobrůtka
        Alena J

        Comment

        Pracuji...
        X