Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Červený pekáček

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Červený pekáček

    6 plátků krkovičky naklepat, osolit a opepřit a potřít pikantní hořčicí.
    Pekáček vymažeme olejem a nalijeme 1 kečup, v původním recepru byl velký, ale nám stačí ten menší. Naskládáme maso a dáme odležet, nejlépe připravit den předem.
    Na maso nasypeme pořádnou vrstvu cilule a syrové, na plátky nakrájené brambory.
    Zakryjeme a pečeme asi jeden a půl hodinky, na 190 stupňů, podle trouby, občas se podívejte. Pak odkryjeme, zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme. Já nechám sýr jen rozpustit.
    Snad tu už tento recept není. Odpůrci kečupu se budou pupínkovat.
    Renata

  • #2
    Renat, to zní dobře, někdy zkusím, až se sejde zase víc kečupů.
    Kečup používáme odjakživa, takže nám žádné pupínky nehrozí.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Renatko,tohle taky dělám, jen musím s trochu dietnejší obměnou,nesmím pepřit,maso jen libové,sýr ne moc tučný a cibuli nedřív musím podusit, aby byla hodně měkká,máme to taky rádi a kečup a hořčice je jediný ochucovadlo, co kluk smí,takže to míváme častěji,ale to se nikdy nepřejí!!!
      Dnes bylo něco podobnýho s pangasem!!
      Hančí

      Comment

      Pracuji...
      X