Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bigos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Bigos

    Na cibulku se dá vařit zelí syrové a do druhého kastrolku zelí sterilované a nové koření .až je to oboje měkké,dá se do toho trochu vývaru z polívky-nebo masox rozpuštěný ve vodě a dá se do toho maso jak hovězí tak i vepřové.Smíchá se to a dá se trošku zásmažky a ještě chvíli dusí-nebo moukou s vodou-jak kdo má rád!Nakonec se přidá rajčat.protlak nebo kečup-dle chuti jen aby to chytlo barvu.Jí se s chlebem.Tak mě to napsala kámoška ,ale stačí když zbude zelí do toho dát tak 3 nové koření a nakrájený maso uzený a co je po ruce,trošku kečupu nebo rajčat.protlaku.Je to rychlé a moc dobré!!!K tomu chleba!!!
    Attached Files
    LENKA

  • #2
    Leni, určitě brzy zkusím !
    Když mám zelí, většinou dělám k masu a knedlíku nebo bramborům nebo zelňačku a toto je něco nového, aspoň pro mě a je to změna, co ze zelí.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Jani je to fakt rychlovka a opravdu když ti zbyde stačí do toho přidat nové koření kousky masa a rajský protlak nebo kečup a k tomu chlebík-pivko a nemá to chybu!!!Moc zdravím!
      LENKA

      Comment

      Pracuji...
      X