Vepřové dušené s hráškem
500 g vepřového plecka, 1 větší konzerva hrášku, 2 větší cibule, olej, sojovka nebo ústřicová omáčka, sůl, pepř, 100 g anglické slaniny,100 g cihly nebo Nivy.
Na olej dáme pokrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, necháme zadusit. Pak přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme a necháme dusit do měkka. Když je maso měkké, cibule rozdušená, přidáme hrášek,zamícháme a necháme prohřát, dochutíme sojovkou . Nandáme na talíře, posypeme sýrem.
Podáváme s rýží.
500 g vepřového plecka, 1 větší konzerva hrášku, 2 větší cibule, olej, sojovka nebo ústřicová omáčka, sůl, pepř, 100 g anglické slaniny,100 g cihly nebo Nivy.
Na olej dáme pokrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, necháme zadusit. Pak přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme a necháme dusit do měkka. Když je maso měkké, cibule rozdušená, přidáme hrášek,zamícháme a necháme prohřát, dochutíme sojovkou . Nandáme na talíře, posypeme sýrem.
Podáváme s rýží.