Obrácené řízečky podle Zdeňka Trošky
4 plátky masa vepřového, kuřecího nebo krůtího , 2 vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej, 1 větší cibule, Tatra mléko nebo šlehačka, vegeta.
Plátky naklepeme, osolíme a zlehka popepříme. Pořádně obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, dáme na rozpálený olej smažit. Po usmažení přendáme do pekáčku i výpekem, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, posypeme vegetou a zalijeme Tatrou nebo smetanou. Pekáček zakryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Před koncem pečení,sundáme alobal a necháme dodělat
4 plátky masa vepřového, kuřecího nebo krůtího , 2 vejce, strouhanka, sůl, pepř, olej, 1 větší cibule, Tatra mléko nebo šlehačka, vegeta.
Plátky naklepeme, osolíme a zlehka popepříme. Pořádně obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku, dáme na rozpálený olej smažit. Po usmažení přendáme do pekáčku i výpekem, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, posypeme vegetou a zalijeme Tatrou nebo smetanou. Pekáček zakryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Před koncem pečení,sundáme alobal a necháme dodělat