Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bratislavský jemný ( 29 )

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Guláš bratislavský jemný ( 29 )

Ingredience: 75 g celeru, 50 g mrkve, 50 g okurek, 50 g sterilovaných žampiónů, 75 g šunky, 50 g papriky,
    25 g rajčat, 50 g šlehačky, 1/4 hlávkového salátu, citrón, sůl, bílý pepř ,1/2 vejce uvařeného natvrdo

Postup: Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené
    a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku.
    Osolíme, opepříme
    a přidáme citrónovou šťávu.
    Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu.
    Podáváme na salátových listech, zdobené plátky vajíčka.

Zkopír. z emailu.
    anina s.

Jani,určitě jsi to myslela dobře.Ovšem neodpustím si poznámku,že okopírovat recept a vložit ho sem není problém.Já si totiž do včerejška myslela, že se tady píší recepty osobně vyzkoušené od pisatele. No a teď do mne .

Mimochodem našla jsem toto http://www.labuznik.com/search_resul...zev+ASC&in=all
    Iva4

Comment

Ahoj Ivo4, odhadla jsi mě ok, že jsem to myslela dobře.
      Upřímně, to bychom se musely zeptat Ivanky a holek, jestli je to pravidlo, že recept musí být odzkoušený, protože já tu vkládám recepty v dobré víře, že někdo - včetně mě, když budu mít čas a ingredience - ho vyzkouší a řekne svůj názor, případně vychytávky nebo rady, co a jak třeba zlepšit.
      Protože, upřímně, 60 gulášů bych nestihla uvařit a poté dát do fóra, a když to vložím, někdo si ten čas najde, třeba na něj bude mít chuť a pak může napsat, jestli byl dobrý a doporučit ostatním. ( nebo taky ne.. )
      Tak jsem napsala svůj náhled a teď se můžeš pustit zase ty do mě.
      Ostrava zdraví Glasgow.
      Last edited by janina s.; 15.10.2009, 18:17.
      anina s.

Comment

Jani,já to taky myslím dobře, a tak recepty dávám vyzkoušené,které přeložím nejprve odzkouším.Pokud ale bude shůry dáno,tak tady vložím x receptů a bude mi šuma fuk, jestli to bude jedlé.Však to někdo odzkouší.
        No, Jani můžeš...
        Glasgow zdraví nejen Ostravu
        Iva4

Comment

Ahoj Ivuš, pokud to neva, založila jsem na tohle téma novou kolonku do Dotazů ohledně receptů, tak pokud se ti bude chtít, nakoukni tam.
          Já nechci dělat něco nekalého, jak už jsem napsala.
          Ivanka i Jaruš napsaly svůj názor a pochopila jsem dle Ivanky, že jí, jako majitelce stránek, by to nevadilo, pokud se napíše, jestli to je odzkoušeno nebo ne....
          Tak snad neva můj názor, že tohle téma má prostě více úhlů pohledu.
          Já jsem hned na začátku napsala, že budu vkládat recepty gulášů z emailu, že snad to nikomu nebude vadit, a nikdo se neozval, a myslím, že to nějak vyplynulo, že jsem všechny nevařila, tak výkonná teda nejsem. ( ale ráda bych )
          Tak papa.
          anina s.

Comment

Pracuji...
          X