Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš na černém pivu ( 21 )

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Guláš na černém pivu ( 21 )

    600 g vepřové plece, 300 g cibule, sádlo, 100 g rajského protlaku, 50 g sladké papriky, 2 dl černého piva, sůl, česnek, pepř, chilli koření, kmín, nastrouhaný tvrdý chléb. Postup: Na rozpálený tuk hodíme hrstičku kmínu a vzápětí nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova (nepřipálit!). Přidáme rajský protlak a sladkou papriku. Do takto připraveného základu vložíme maso nakrájené na kostky, orestujeme, přidáme sůl, koření, česnek, podlijeme pivem a dusíme do změknutí. Měkké maso vyjmeme a základ dolijeme potřebným množstvím vody. Necháme projít varem a zahustíme strouhaným chlebem. Zkopír. z emailu.


    Last edited by janina s.; 26.01.2012, 15:53.
    anina s.
Pracuji...
X