Oznámení

Collapse
No announcement yet.

" Gulášový tip... " ( ne recept )

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • " Gulášový tip... " ( ne recept )

    Říká se : Kolik masa, tolik cibule. Ale pozor. Ne na váhu, ale objemem!
    Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule.
    1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule nahradíme najemno nakrájenou bílou, nebo zelenou PAPRIKOU.
    Čerstvou v sezóně nakrájíme a dáme do mrazáku a máme vystaráno na rok.
    Paprika se smaží úplně stejně, spolu s cibulí v základu.

    Postupně se v guláši úplně rozdusí, bude úplně neviditelná, jen skvělá chuť guláše dá vytušit, že je v tom nějaký fígl!
    Dále postupujete dle vlastní volby a chuti. Jen zahustit jíškou!

    Opravdu vyzkoušejte!!


    Zkopír. z emailu.
    anina s.
Pracuji...
X