Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš z mletého masa ( 14 )

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Guláš z mletého masa ( 14 )

    Ingredience:750 g vepřového plecka (ramínka), 4 cibule, olej, sůl, česnek, paprika, pepř, kmín, majoránka, 2 gulášové kostky, bobkový list, hladká mouka
    Postup: Maso umeleme na větší kousky. Do kastrolku dáme olej a najemno nakrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Pak do ní přidáme umleté maso,přidáme papriku a orestujeme. Dále přidáme sůl, kmín, gulášové kostky, bobkový list , přidáme česnek, podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Když je maso měkké, necháme vydusit přebytečnou vodu, zamícháme asi 1 lžíci hladké mouky, podlijeme vodou a necháme chvilku povařit. Nakonec přidáme majoránku. Podáváme s knedlíky nebo těstovinami.

    Já přidala brambory, je to na každém, co mu chutná.


    Click image for larger version

Name:	gul
Views:	1
Size:	124.8 KB
ID:	147652

    ( Zkopír. z emailu.)
    Last edited by janina s.; 26.03.2012, 01:00.
    anina s.
Pracuji...
X