Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roštěnky Esterházy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

4 plátky hovězího masa, 1 cibule, 1 paprika zelená a 1 červená, mletá paprika, 1 sklenička kapar, pepř, sůl, hořčice, hladká mouka na obalení, olej, 1 smetana nebo šlehačka.

Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme ,opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej z obou stran osmažit. Pak vyjmeme a na výpeku necháme orestovat nadrobno pokrájenou cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme osmažené maso a podlijeme trochou vody a necháme dusit. Když je maso skoro měkké, přidáme na nudličky pokrájené papriky , kapary a dodusíme. Na konec vlijeme smetanu, zamícháme a dochutíme.
    Podáváme s brambory, hranolky nebo s rýží.
    Attached Files
    Jana H.

JaniH., tak jsem je včera vařila, sice z kotlety a neměla jsem originál smetanu, tak jsem si vypomohla sušenou rozmíchanou v horkém mléku ale i bez kapar (nemám) chuťově výborné.
    Vařila jsem to poprvé a zařadím. Příště se vším, dokoupím.
    anina s.

Comment

Janino S, jsem ráda, že chutnalo. Kapary mám moc ráda, cpu kam se to jen dá.
      Jana H.

Comment

JaniH., já ráda experimentuju. Potom buď zařadím nebo vyřadím. Taky mi některé kombinace nemusí chutnat, ale vždy bych to napsala slušně. Ivanka vymazala komentář od nějakého "Pána fuj" u kuřecího masa se zakyskou a hořčicí a já ho just právě dělám. Tak uvidím. A ty kapary musím brzy koupit.
        anina s.

Comment

Pracuji...
        X