Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roštěnky Esterházy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Roštěnky Esterházy

    Roštěnky Esterházy

    4 plátky hovězího masa, 1 cibule, 1 paprika zelená a 1 červená, mletá paprika, 1 sklenička kapar, pepř, sůl, hořčice, hladká mouka na obalení, olej, 1 smetana nebo šlehačka.

    Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme ,opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej z obou stran osmažit. Pak vyjmeme a na výpeku necháme orestovat nadrobno pokrájenou cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme osmažené maso a podlijeme trochou vody a necháme dusit. Když je maso skoro měkké, přidáme na nudličky pokrájené papriky , kapary a dodusíme. Na konec vlijeme smetanu, zamícháme a dochutíme.
    Podáváme s brambory, hranolky nebo s rýží.
    Attached Files
    Jana H.

  • #2
    JaniH., tak jsem je včera vařila, sice z kotlety a neměla jsem originál smetanu, tak jsem si vypomohla sušenou rozmíchanou v horkém mléku ale i bez kapar (nemám) chuťově výborné.
    Vařila jsem to poprvé a zařadím. Příště se vším, dokoupím.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Janino S, jsem ráda, že chutnalo. Kapary mám moc ráda, cpu kam se to jen dá.
      Jana H.

      Comment


      • #4
        JaniH., já ráda experimentuju. Potom buď zařadím nebo vyřadím. Taky mi některé kombinace nemusí chutnat, ale vždy bych to napsala slušně. Ivanka vymazala komentář od nějakého "Pána fuj" u kuřecího masa se zakyskou a hořčicí a já ho just právě dělám. Tak uvidím. A ty kapary musím brzy koupit.
        anina s.

        Comment

        Pracuji...
        X