Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bramborové krokety se salámem

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Bramborové krokety se salámem

Bramborové krokety se salámem

Ingredience: 1 kg vařených brambor, hladká mouka, 1 vejce, sůl, 400 g točeného salámu

Postup přípravy: Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám. Salám rozkrájíme asi na 8 cm dílky a ty pak ještě po délce na čtvrtiny, aby byly silné asi jako slabé párky. Kousky salámu balíme do bramborového těsta jako válečky a dáme smažit na tuk. Můžeme podávat se špenátem, hlávkovým, okurkovým nebo zelným salátem. Pokud zbude těsto, mohou se udělat placky.
    Attached Files
    Jana H.

Re: Bramborové krokety se salámem

:P Dobrý večer Jani, koukám že už to umíte. Ty recepty jsou fakt jasnější, když je u toho obrázek. Zrovna mě kluk dneska vyčinil, že musím ta jídla co uvařím fotit tochu víc zezhora, jako je to na Vašich fotkách. Musím se polepšit. Jinak bezva. Ivana
    Ivana M

Comment

Re: Bramborové krokety se salámem

Ivanko, jsem ráda, že se vám to líbí. Pár receptů ječtě mám, ale nechci to přehltit mými, tak tak trochu pomaleji. Času je dost. Jo i dcera říkala, že ty fotky jsem se už naučila fotit. Ze začátku mi do toho kecala, ale prý je dobrý. Pěkný večer. Jana H.
      Jana H.

Comment

Ahoj JaniH., někam už jsem to před časem psala, asi k bramborovým knedlíkům, že tohle dělává moje mamka třeba k zelí, opečené těsto plněné je pro mě větší mňamka než uvařené knedlíky - omlouvám se, je to jen můj chuťový názor.
        Nějak jsem na tohle teď zabrousila, já myslela, že krokety jsou jen kulaté , jinak bych napsala už dřív.
        Papa a dobrou.
        anina s.

Comment

Ahoj Modrásku. Moje sestřenice byla vyučená kuchařka a protože byla o 18 let starší než já, jeszdila jsem k ní na prázdniny. Tohle mi jednou uvařila, mě to strašně chutná. Dělám se špenátem nebo jen tak samotný.Dělám toho dost, aby bylo ještě na zastudena. Tak páčko.
          Jana H.

Comment

Teda Jani, to musí být dobrota. Budu si to muset udělat. Kolikrát mi zbydou brambory a tak už nemusím jen opékat nebo dělat knedlíky. Tohle se u nás určitě ujme. Dík za inspiraci.
            Věruše

Comment

Pracuji...
            X