Hovězí zadní si nakrájím na plátky,mírně naklepu,z obou stran osolím a opepřím.Obalím v hladké mouce a zprudka opeču na pánvičce.Do většího hrnce nakrájím hodně cibule na kostečky a na to dám opečené maso i s výpekem.Zaleji vodou a přidám sušené ,oprané houby.Zakryji pokličkou a dám do trouby pést až bude maso měkké.Potom maso vytáhnu na talíř,štávu zahustím,ale lehce - ne aby to bylo moc jako omáčka.Dochucuji solí,pepřem,maggi,a houbovou sojovou omáčkou.Až je to hotové,vrátím zpět maso.My to jíme s hranolkama (jako biftek), s nokama,nebo s těstovinama.Je to recept ,který dostala kdysi tchýně od své švagrové .
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Hovězí na hobách - v troubě
Collapse
X
Comment