Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí na hobách - v troubě

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hovězí na hobách - v troubě

    Hovězí zadní si nakrájím na plátky,mírně naklepu,z obou stran osolím a opepřím.Obalím v hladké mouce a zprudka opeču na pánvičce.Do většího hrnce nakrájím hodně cibule na kostečky a na to dám opečené maso i s výpekem.Zaleji vodou a přidám sušené ,oprané houby.Zakryji pokličkou a dám do trouby pést až bude maso měkké.Potom maso vytáhnu na talíř,štávu zahustím,ale lehce - ne aby to bylo moc jako omáčka.Dochucuji solí,pepřem,maggi,a houbovou sojovou omáčkou.Až je to hotové,vrátím zpět maso.My to jíme s hranolkama (jako biftek), s nokama,nebo s těstovinama.Je to recept ,který dostala kdysi tchýně od své švagrové .

  • #2
    Lenko, tohle je recept podle mého gusta, dělám téměř totožně, jen někdy přidám hořčici, dělávám to na plotně, tak vítám tvou variantu šup do trouby. díky
    Iris

    Comment

    Pracuji...
    X