Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí na pivu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hovězí na pivu

    500g kližky
    250g cibule
    3 lžíce oleje
    1-2 feferonky
    300g kečupu může být i palivý
    1 láhev černého piva
    1 lžička sladké papriky
    1 lžička sojovky
    2 stroužky česneku
    špetka soli a pepře


    POSTUP:
    Maso nakrájíme na kousky osmahneme na oleji a přidáme cibuli a česnek.
    Znovu osmahneme zalijeme pivem,přidáme feferonky půlku (150g) kečupu,ml.papriku,sojovku,osolíme opepříme a dusíme dokud není maso měkké.
    Pak vyjmeme feferonky,přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčku dolijeme pivem

    Příloha: houskové i bramborové knedlíky
    Martina L.

  • #2
    To musí být správně pikantní.
    Někdy zkusím.
    HankaP

    Comment


    • #3

      Comment


      • #4
        holky díky moc pochvala potěší
        Martina L.

        Comment


        • #5
          S pivem vařím moc ráda, zrovna jako s vínem, někdo se toho bojí, že by to tam bylo cítit, ale není, dodá to perfektní chut, holky zkuste.
          Iris

          Comment

          Pracuji...
          X