Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí roláda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hovězí roláda

    Hovězí roláda

    Plát hovězího masa naklepeme,osolíme a opepříme.
    Pomažeme neochuceným mletým masem /mix/ asi tak v 1cm vrstvě po celém plátu.
    Na začátek dám nějaké měkčí klobásy čabajk.typu a zatočíme v roládu a převážu provázkem.Dám do pekáčku 2 nakrájené cibule na půlměsíčky a trochu oleje jen co vymaž a přikryji poklicí a peču na 180 stupňů a v průběhu ještě polévám.Pustí to vynikající sos a moc moc si pochutnáte.

  • #2
    Dělám z vepřového, ale to je jedno, ale mleté ochucuji podle nálady.. Páčko
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Janičko právě to hovězí dá úplně jinou šťávu.

      Comment


      • #4
        Má pravdu předsedo, hovězí je hovězí. Někdy se nedá ničím nahradit. Je to fajné, taky to dělám a nemá to chybu. Jen to mleté ochucuji.
        Věruše

        Comment

        Pracuji...
        X