Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Králík od ŠMUKAŘŮ

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Králík od ŠMUKAŘŮ

Tento recept je od paní Šmukařové jejíž syn zpívá s Moravankou:
    králík
    sůl,pepř,máslo,hladká mouka
    1 kostka Masoxu
    petželka kudrnka 2plné hrsti posekat rozdělit na 1 a 2 třetiny
    1 smetama 12%
    2 tavené smetanové sýry
    Porce králíka osolíme opepříme obalíme v hl.mouce a nasekané kudrnce,petrželkou nešetři-opečeme na pánvi na másle.
    Přendáme do pekáčku.Do výpeku na pánvi nalejeme 2 deci vody v které jsme rozdělali kostku masoxu,povaříme dáme zbylou kudrnku a vše nalejeme do pekáčku na králíka.
    Přidáme smetanu 12% a na kousky nakrájený smet.tavený sýr.Pečeme do měkka zpočátku zakryté pak odkryjeme.Podléváme podle potřeby vodou.
    Příloha : rýže.
    DOBROU CHUŤ
    MARUŠKA

Tak králíka už asi nikdy mít nebudu a to co prodávají v krámech, ty se mě moc nezamlouvají, ale myslím si, že by to šlo dobře i z kuřete a ještě by to bylo dřív.
    Věrka.

Comment

Verko123, jak jsem ten recept četla...říkala jsem, že to udělám z kuřátka. Je vidět, že si poradíme . Vypadá mooooc dobře, bude to mňamka, Maruško, díky

Comment

Králíček vypadá lákavě, počkám až si vzpomene soused a určitě vyzkouším.
        Renata

Comment

Tak Maruško soused mě vyslyšel a právě dones dva králíčky. Hned v pondělí vyzkouším, ale asi budu mít málo kudrnky a v obchodě zrovna není.
          Renata

Comment

Dej normální zelenou petržel a nešetři!
            MARUŠKA

Comment

Tak se mi Maruš sešlo konečně dost petrželky, králíček neměl chybu, ta výborná, jedovatá šťávička, moc všem doporučuji. Byl bramborový knedlík, čínský broky, jako přílohu moc nemusím. Určitě by bylo dobré i z kuřete. Dík za recept, putuje do oblíbených.
              Renata

Comment

Tak tenhle recept vypadá móc zajímavě !
                Asi taky zkusím z kuřete, protože králíka nekupuju, jednou jsem dostala od souseda, dala ho péct do remosky a byl tuhý, kluci sice chválili, ale já radši fakt s touto kombinací kuřecí, i tak to bude určo mňamka.
                Fajn recept.
                anina s.

Comment

Pracuji...
                X