Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Migas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Migas

    Starší bílý chléb, nebo veku rozdrobit a nechat oschnout ( ne usušit), množství podle strávníků.
    Papriku, tvrdší rajče, cuketu, lilek, cibulku i jinou zeleninu, prostě co dům dá nakrájet na malé kousky.
    Můžeme podle chuti přisolit, opepřit.
    Rozpálit pánev a na oliv. oleji vše opékat.
    Můžete přidat klobásku, angl. slaninu, salám atd., výborná je sušená šunka.
    Kdo nemá rád, nebo nemůže chřupavé, zalije ke konci trochou vody.

    Zní to prapodivně, vypadá taky tak, ale je to rychlé a moc dobré
    Renata

  • #2
    Ahoj RenatoS., to může být dobré !
    Trochu mi to připomíná, jak já někdy dělávám " Pestrou pánev ":
    Na olej na pánev dám nakrájený česnek s cibulkou, osmahnu, přidám na kostky nakrájený chleba, knedlík, uvařené brambory, možno i uvařené těstoviny nebo rýži, promíchám a zaliju vejci se solí, pepřem, nastrouhaným sýrem a trochou sójovky.
    Je to něco jako knedlík s vajíčkem, jen je toho víc, a samo, vše dle chuti, ale já takto využívám zbytky, co se nasbírají z obědů a na jednotlivé porce je toho málo. K tomu třeba okurky, čalamádu a kečup, i tatarku.
    Pa.
    anina s.

    Comment


    • #3
      To může být taky dobré, ja si tyto jídla dělám, kyž jsem sama doma. Nejvíce mi chutná opečený bramb. knedlík a ktomu lecos.
      Vařím ráda, ale musí být pro koho.
      Čusík
      Renata

      Comment

      Pracuji...
      X