Starší bílý chléb, nebo veku rozdrobit a nechat oschnout ( ne usušit), množství podle strávníků.
Papriku, tvrdší rajče, cuketu, lilek, cibulku i jinou zeleninu, prostě co dům dá nakrájet na malé kousky.
Můžeme podle chuti přisolit, opepřit.
Rozpálit pánev a na oliv. oleji vše opékat.
Můžete přidat klobásku, angl. slaninu, salám atd., výborná je sušená šunka.
Kdo nemá rád, nebo nemůže chřupavé, zalije ke konci trochou vody.
Zní to prapodivně, vypadá taky tak, ale je to rychlé a moc dobré
Papriku, tvrdší rajče, cuketu, lilek, cibulku i jinou zeleninu, prostě co dům dá nakrájet na malé kousky.
Můžeme podle chuti přisolit, opepřit.
Rozpálit pánev a na oliv. oleji vše opékat.
Můžete přidat klobásku, angl. slaninu, salám atd., výborná je sušená šunka.
Kdo nemá rád, nebo nemůže chřupavé, zalije ke konci trochou vody.
Zní to prapodivně, vypadá taky tak, ale je to rychlé a moc dobré
Comment