Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nová inspirace

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Nová inspirace

Zdravím všechny kuchaře a kuchařky Posledních asi 8 dní vařím obědy z těchto receptů receptůa sám se nestačím divit čeho jsem schopný.Výsledky se opravdu i dají jíst Nemohl jsem se nepodělit s ostatními. Recepty jsou tam víceménně na hlavní jídla s masem ale jsou tam i nějaké sladké záležitosti. Já jsem spíše na maso takže většina receptů mi naprosto vyhovuje. Přeju hodně úspěchů při vaření

markO,vítám konečně zas mužského mezi námi,sem píšem recepty,ozvi se na -Ostatní-Pokec,tam se mele o všem možném a i něco o každém z nás.Budem se těšit!
    Hančí

Comment

díky

Díky za vřelé uvítání) Ukamenování se nekonalo, takže jsem rád Místnost brzy navštívím

Comment

Vítej mezi námi
        MARUŠKA

Comment

Původně odeslal mark0 Zobrazit příspěvek
          Díky za vřelé uvítání) Ukamenování se nekonalo, takže jsem rád Místnost brzy navštívím

Zdravím markO, to jsem se pobavila ohledně kamenování.
          Tady je vítán každý, koho baví vařit, péct, vymýšlet, zkoušet a experimentovat, ať nejíme pořád to samé dokola.
          Můj manžel, taťka, švagr i tchán umějí vařit i grilovat apod. tak já osobně si cením chlapů, co umějí uvařit, i když chápu, že každý to nemusí umět nebo mít k tomu vztah, ale třeba to aspoň ocení, když ukuchtí někdo jiný. I můj syn to asi podědil, tak se učí vařit a rychlou pizzu dělá líp než já.
          Já tvrdím, že někdy chlap okoření jídlo - třeba guláš - líp než ženská a DOUFÁM, ŽE SE NIKDO NENAŠTVE...

TAK DOUFÁM, ŽE TU VYDRŽÍTE A HODÍTE DO PLACU NĚJAKÉ RECEPTY.
          Zdraví Jana S.
          anina s.

Comment

Pracuji...
          X