Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kuřecí bábovka

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Kuřecí bábovka

„Kuřecí bábovka“
    Do formy na bábovku vložím pečící papír.
    Naskládám osolené a opepřené kousky kuřecího masa.
    Dám tam syrová vejce,nastrouhaný sýr , salám, šnytlík,.....
    ... nezapomeňte na slaninku,..
    Uzavřu masíčkem, zaleju všemi zbytky (vejce, salám, sýr, šnytlík).
    Dám péci do trouby.
    Za cca 1,5hod při 250-ti stupních. Jako přílohu podáváme to, na co je chuť.

Dobrou chuť.
    Attached Files
    Maruš

Re: Kuřecí bábovka

Tak to je teda bábovička, jedna nááádhera. M.
    Ketka 1957

Comment

Tak do srnčího hřbetu s vaječinou a klobáskou to znám, ale přímo bábovka - to je super nápad !
      Mám v mražáku plno kuřecích řízků, tak určitě někdy vyzkouším !
      Dík za tip, tyto stránky jsou prostě nej !
      anina s.

Comment

Takové recepty mám nejraději a vypadá to také velmi chutně.
        Alena J

Comment

Souhlasím, nejsem líná a baví mě vařit, jednou jsem vařila vepřo zelo, když nám můj taťka přijel pomoct s renovací domku uvnitř, a prostě jsem " musela " uvařit hrníčkové knedlíky, nedalo mi to a nekoupila jsem, prostě když už, tak už.
          Ale někdy mám ráda, když se to " dělá " samo.
          Zdravím.
          anina s.

Comment

Teda další výborný receptík!Vyzkouším!
            LENKA

Comment

Tak přesně tento email mi včera přišel.Hned mne to zaujalo a dnes taky vyzkoušela. Nemá to chybu,dopadlo to na jedničku. Mohu všem doporučit. Je to výborné i za studena.

Comment

No už podle fotek to vypadá super a dělá se to samo.
                V mražáku ještě mám maso, tak prostě MUSÍM vyzkoušet, a asi to bude rychleji než Kuřecí roláda, která se neroluje, ale forma se vyloží plátky masa. Ty kousky budou určo rychleji.
                Dnes jsem vařila v tlakáči Kuřecí guláš, máme plno chleba, tak se taky musí dojíst..
                Za chvíli se syn Honza chystá péct tu rychlou pizzu, věci na obložení je v lednici plno, to se zase budu mít !
                Pa a zdravím všechny !
                anina s.

Comment

Janino pošli mi mailovou adresu pošlu ti postup dopodrobna i s obrázkama mariezahradnikova2@seznam.cz
                  MARUŠKA

Comment

To je jak na zavolanou.
                    Teď jsem švigře ukazovala tyto stránky a nemohla se odlepit !
                    Ale právě u tohoto receptu se ptala na váhu ingrediencí, má více forem na pečení a nechtěla by to zkazit, aby to bylo akorát vysoké.
                    Tak zkusím poslat meil a info dát švigře. Dík,
                    Pa.
                    anina s.

Comment

Já použila asi 6 kuřecích prsních řízků,podle velikosti bábovky. Rozklepala,osolila a opepřila,nebo se taky může dát nějaké koření,jaké máte rádi,třeba grilovací atd.
                      Na to jsem posypala maso strouhaným sýrem/1cm vysoko/,kolečka salámu a slaniny,dala jsem dokola formy asi 2 celé párky pokrájené na třetiny,rozklepla asi 5 vajec hezky vedle sebe-nešlehat,tak celá,nakrájenou pažitku,nebo petrželku a zase sýr a slaninku a masem přikrýt,ještě zalila jedním vajíčkem rozšlehaným,trošku zasypat sýrem a položit angl.slaninu. Tu spotřebu salámu asi 20 dkg a slaniny taky.Tak to jsou asi moje použité suroviny . Vše se musí přizpůsobit velikosti formy. Já to dám příště do té rakve,tam by to taky mohlo být dobré.Je to opravdu mňamka,vyzkoušejte to určitě,uspějete na 100 %.Já to přikryla i nahoře a jen ke konci odkryla na opečení. Já myslím,že tak 3/4 hodinky stačí péci.Ta 1 1/2 hodina je moc dlouho,aby se vám to nevysušilo. Vždyť kuřecí moc nepotřebuje. Dala jsem to do vyhřáté trouby.

Comment

Ahoj Jaruš, dík moc za příspěvek a popis množství, jak to děláš Ty. Maruš mi poslala email, fotky s popisem i hudbou, tak využiju obě.
                        A určo vyzkouším !
                        Pa.
                        anina s.

Comment

Přeji všem dobrý večer a chtěla bych se zeptat, jestli není nějaký problém v krájení této bábovky. Asi se to musí nechat vychladnout, že? Jaké máte zkušenosti? Děkuji za odpověď. Martinka

Comment

Janino já taky dostala tento email,to jsem dělala podle něho,ale to množství jsem dělala podle velikosti formy,ale měla jsem je k rantlu bábovky,kdyby jsi neměla s rantlem,tak 3 cm od
                            vrchu.
                            Martinko,teplá se dá krájet nádherně,ten sýr s vejci to krásně stmelí.Bez problémů a studená na nějaké mísy,nebo i jen tak nakrájet taky bez problémů.To se mi na tom líbí.

Comment

Ahoj Jaruš, já bych to nějak vykutila, ale byla u mě včera večer ségra a kulila oči na celou kuchařku, musela jsem jí pustit pár videí od Ivanky a nevycházela z údivu.
                              A jí tam chyběly ty poměry, jinak vařit umí, ale tu bábovku - jako já - viděla poprvé.
                              A díky mému psaní už jsem šéfkuchař
                              Pamatuješ, jak jsem byla kuchtík?
                              Je to bžunda.
                              Měj se, i ostatní holky.
                              Papa.
                              anina s.

Comment

Pracuji...
                              X