Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zebirka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zebirka

    Ahoj, chtela jsem se zeptat u vas zkusenych jestli nekdo dela nejakou marinadu na veprova zebirka..u nas v USA jsou zebirka strasne popularni, ale ja jsem porad zacatecnik a zebirka jsem nikdy nedelala. Prosim o pomoc pokud ma nekdo zkusenosti s grilovanim zebirek nebo i pecenim v troube ( gril totiz nemame, bydlime v bytovce) . Vim ze bych se mela ptat tady sousedu, ale kdyz ja na to ceske vareni a vase stranky nedam dopustit, tak se ptam prvni vas. Diky

  • #2
    Ahojky EDITO, pokud chceš, mrkni přímo do kolonek GRILOVÁNÍ, já třeba dělávám podobnou jako David, ten med udělá svoje..
    Nebo jakékoliv koření - grilovací, na pečené kuře, sušený česnek apod.nebo smíchat více druhů, ale čtu podíl soli v koření, ať vím, jak potom dosolit, olej, někdy kápnu ocet, aby se dřív proleželo maso. A ty žebra z této marinády se určitě dají upéct, pokud nemáš gril.
    Jinak určitě ještě někdo napíše.
    Zdravím do USA z ČR.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Edito, tady se podívej na Ivančiny stránky a její videorecepty na marinády!!!

      Zadáno do vyhledávání na Webových stránkách ekuchařky -

      grilování-

      http://ekucharka.net/search/node/grilov%C3%A1n%C3%AD


      marinády

      http://ekucharka.net/search/node/marin%C3%A1da


      žebírka

      http://ekucharka.net/search/node/%C5%BEeb%C3%ADrka

      tak snad tam najdeš nějakou inspiraci a má tam toho dost a hlavně máš k tomu video !!!!
      Last edited by Hančí; 09.03.2010, 20:19.
      Hančí

      Comment


      • #4
        diky, nechci znit ze jsem nevdecna..na toto uz jsem koukala..spis hledam presne recept jak dlouho se maji pect, na jakou teplotu a samozrejme jakou marinadu..vsechny ty marinady tam vypdaji skvele, a urcite ted pres vikend vyzkousim c1 na kure..spis hledam zkusenosti a vychytavky s zebirky aby byli tak jak maji byt..i tak moc dekuji za rychlou odpoved..slibuji ze pokud sezenu nekde jinde jiny receptit tak se o nej urcite take podelim..diky

        Comment


        • #5
          Původně odeslal janina s. Zobrazit příspěvek
          Ahojky EDITO, pokud chceš, mrkni přímo do kolonek GRILOVÁNÍ, já třeba dělávám podobnou jako David, ten med udělá svoje..
          Nebo jakékoliv koření - grilovací, na pečené kuře, sušený česnek apod.nebo smíchat více druhů, ale čtu podíl soli v koření, ať vím, jak potom dosolit, olej, někdy kápnu ocet, aby se dřív proleželo maso. A ty žebra z této marinády se určitě dají upéct, pokud nemáš gril.
          Jinak určitě ještě někdo napíše.
          Zdravím do USA z ČR.
          take diky za snahu i ja zdravim z USA do CR..konecene se nam otepluje

          Comment


          • #6
            Edito,je toho i tady na stránkách od děvčat i Ivanky mnoho, tak musíš vybírat. Myslím, že to chce trochu proštudovat a něco určitě najdeš, musíš jen trochu vybírat podle své chuti.
            Ale i proto abys věděla, jak na to a co a jak, je Ivanka předvádí na videu !!
            (jsou tam přeci i přímo ta vynikající žebírka !!!!!)
            Jinak můžeš použít, kterýkoliv jiný recept na grilování, tam uvedený!!
            Ivanka tam má opravdu vynikající marinády, které se všechny hodí i na žebírka a jak dlouho marinovat, to tam určitě taky říká a jak dlouho grilovat, to musíš určitě trochu odhadnout a ochutnávat!!!!
            Chce to jen odvahu a jednou vyzkoušet a příště zase jiný...recept až vychytáš, co vám nejvíc chutná!!
            Jinak u nás je zatím pořádná zima,mráz v noci až -10 °C a sněhu pořád hodně.
            Zdravím taky za velkou kouži a neboj se něco z těchto Ivančiných receptů vyzkoušet.....
            Hančí

            Comment

            Pracuji...
            X