Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bůček plněný zelim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Bůček plněný zelim

    Bůček si rozporcujeme na tenší plátky,které naklepeme.Z obou stran ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou.Na plátek dáme kysané zelí,které jsme mírně rozsekali a nakrájenou cibulku.Vše dochucujeme drceným kmínem a špetkou pálivé papriky.(Můžeme přidat klínek pikantní klobásy). Přeložíme,zašpejlujeme a na hodinu dáme odležet do nálevu ze zelí ( po půl hodině otočit).
    Každou porci balíme zvlášť do poolejovaného alobalu. Před uzavřením mírně polít nálevem a maso poprášit paprikou. Balíčky na grilu po asi 20 min.otočit. Po dalších 20 minutách zkusíme otevřít,pokud je maso měkké, dogrilujeme na roštu kůrčičku.
    Iva4
Pracuji...
X