Bůček si rozporcujeme na tenší plátky,které naklepeme.Z obou stran ochutíme solí, pepřem, sladkou paprikou.Na plátek dáme kysané zelí,které jsme mírně rozsekali a nakrájenou cibulku.Vše dochucujeme drceným kmínem a špetkou pálivé papriky.(Můžeme přidat klínek pikantní klobásy). Přeložíme,zašpejlujeme a na hodinu dáme odležet do nálevu ze zelí ( po půl hodině otočit).
Každou porci balíme zvlášť do poolejovaného alobalu. Před uzavřením mírně polít nálevem a maso poprášit paprikou. Balíčky na grilu po asi 20 min.otočit. Po dalších 20 minutách zkusíme otevřít,pokud je maso měkké, dogrilujeme na roštu kůrčičku.
Každou porci balíme zvlášť do poolejovaného alobalu. Před uzavřením mírně polít nálevem a maso poprášit paprikou. Balíčky na grilu po asi 20 min.otočit. Po dalších 20 minutách zkusíme otevřít,pokud je maso měkké, dogrilujeme na roštu kůrčičku.