Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Těstovinový salát

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Těstovinový salát

Uvařím těstoviny, nejlépe vrtule, proleju je studenou vodou a nechám odpočívat. nakrájím : porek, nebo cibulku na půlkolečka, uvařená vajíčka na kostičky, jablko na kostičky,tvrdší sýr, eidam, nebo ementál, někdy třeba balkán, pak méně solit, dále kukuřičku, z konzervy, nebo mraženou a předtím povařenou,kyselou okurku, když je všechno studené, promíchám, osolím, opepřím , přidám majolku, nebo kombinaci zakysané smetany s majonésou, dochutím hořčicí a na závěr opatrně přimíchám nakrájené rajčátko. Něco zeleného, spolu s bagetou je to bašta.
    To dělávám často, někdy přidám krabí prsty, ale to můj manžel nemusí, takže si dělám někdy takovou soukromou večeři.
    Iris

Re: Těstovinový salát

Já mám Iris někdy pocit,že s těstovinama jde úplně všechno. Máme je celá rodina moc rádi a myslím, že ať do nich zamíchám cokoliv, chutná jim to. Ta Vaše kombinace vypadá také moc lákavě. Já dělám těstovinový salát také s tuňákem, nebo jen tak se zeleninou jako jsou rajčata, okurky, papriky, výborný je s cuketou. Martinka

Comment

Re: Těstovinový salát

Děvčata zdravím a připojuji se těstovinový salát u nás hodně jde a těch možností, jak píšete je vela. Hodně vítězí s tuňákem z konzervy, ale ne drcený jenom to musí být kousky. Dáváme různou zeleninu z konzervy, čerstvou, ale jablka jsem ještě nedávala to musím vyzkoušet. Mějte se fajn

Comment

Pracuji...
      X