Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Barevné tofu s jasmínovou rýží

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Barevné tofu s jasmínovou rýží

    Ahoj,
    rád bych se podělil o můj oblíbený recept. Navíc je velmi zdravý.

    Co budete potřebovat: Hrst fazolových lusků, dva stroužky česneku, mrkev, paprika, lžíce hrášku, hrnek jasmínové rýže, trochu olivového oleje, tofu natural, indické koření.

    Jak začít:
    1. Hrnek rýže uvaříme ideálně v rýžovaru. Opravdu doporučuji, rýže prostě chutná lépe.
    2. Na pánvičku cáknete trošku olivového oleje a necháme rozpálit.
    3. Vložíme lusky, mrkev, papriku.
    4. Dále přidáme tofu naturel, které si naložíme do směsi indického koření (tandori masala) a česneku.
    5. Následně přidáme hrášek a necháme tak 10 minut na pánvičce.

    Pak už jen vyndáme rýži (doporučuji jasmínovou) a zeleninu s tofu z pánve a servírujeme.

    Klíčem ke skvělé chuti je jasmíntová rýže a indické koření. Osobně se mi nechce moc nikam běhat, tak je kupuji online. Doporučuji rýži a indické koření odsud.
    Attached Files
Pracuji...
X