Ahoj,
rád bych se podělil o můj oblíbený recept. Navíc je velmi zdravý.
Co budete potřebovat: Hrst fazolových lusků, dva stroužky česneku, mrkev, paprika, lžíce hrášku, hrnek jasmínové rýže, trochu olivového oleje, tofu natural, indické koření.
Jak začít:
Pak už jen vyndáme rýži (doporučuji jasmínovou) a zeleninu s tofu z pánve a servírujeme.
Klíčem ke skvělé chuti je jasmíntová rýže a indické koření. Osobně se mi nechce moc nikam běhat, tak je kupuji online. Doporučuji rýži a indické koření odsud.
rád bych se podělil o můj oblíbený recept. Navíc je velmi zdravý.
Co budete potřebovat: Hrst fazolových lusků, dva stroužky česneku, mrkev, paprika, lžíce hrášku, hrnek jasmínové rýže, trochu olivového oleje, tofu natural, indické koření.
Jak začít:
- Hrnek rýže uvaříme ideálně v rýžovaru. Opravdu doporučuji, rýže prostě chutná lépe.
- Na pánvičku cáknete trošku olivového oleje a necháme rozpálit.
- Vložíme lusky, mrkev, papriku.
- Dále přidáme tofu naturel, které si naložíme do směsi indického koření (tandori masala) a česneku.
- Následně přidáme hrášek a necháme tak 10 minut na pánvičce.
Pak už jen vyndáme rýži (doporučuji jasmínovou) a zeleninu s tofu z pánve a servírujeme.
Klíčem ke skvělé chuti je jasmíntová rýže a indické koření. Osobně se mi nechce moc nikam běhat, tak je kupuji online. Doporučuji rýži a indické koření odsud.