Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pappa al pomodoro

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pappa al pomodoro

    Pappa al pomodoro

    Ingredience:
    2 pórky (použila jsem dvě cibule, protože pórek nikdo nekoupil)
    starší chleba nakrájený na plátky (jako je ciabatta)
    vrchovatá lžička rajčatového protlaku (toho concentrovaného)
    200 g dužiny z rajčat na kostičky (já měla jenom rozmixovaná rajčata)
    hodně bazalky (10-15 lístků, pokud jsou větší)
    špetka feferonky
    1 kostka masoxu
    olivový olej

    Postup:
    Nakrájím pórek (cibuli) nadrobno, přidám feferonku a osmahnu na olivovém oleji. Pak přidám protlak a rajčata, masox, zaliji vodou a nechám pěkně provařit. Ke konci přidám natrhané bazalkové lístky, promíchám a pak do toho vkládám plátky chleba. Přikryji pokličkou, vypnu a už dál nevařím. Nechám odpočinout aspoň 20 minut. Pak už jenom nandám na talíře a jíte. Já ne, protože mi to nechutná, ale ostatní se po tom můžou umlátit.
    Co na tom vidí nevím, flákota to není!!!
    Attached Files
    Last edited by Sonia; 06.03.2011, 20:28.
    Soňa
Pracuji...
X