Pekinské sojové nudličky, sojová omáčka, zelenina Wok china, kousek hlávky zelí, žampiony,
olivový olej, porek nebo cibule, steril. kukuřičky, chili paričky / česrtvé, nebo sušené, nebo chili omáčka/, sůl pepř, cukr, Solamyl.
Nudličky uvaříme ve slané vodě cca 15 min, zcedíme, oproti návodu na krabičce.. vymačkáme z nudliček vodu, píše se tam lehce, já naopak důůůkladně !!
Nudličky vychladné, zbavené vody poprášíme Solamylem... dost !Ve finále vytvoří dokonalou iluzi štavnatého masa.!
Na jedné pánvi osmažíme zeleninku, přidáme porek, hlávkové zelí na nakrájené na čtverečky,žampiony, chili, po osmažení přidáme cukr a trochu ještě opraříme, aby se cukr malinko zkaramelizoval....a sojovou omáčku. Opékáme krátce, zeleninka musí být chřupavá--- maxim. 7 min.
Na druhé pánvi maso prudce opečeme do zlatova,přidáme rovněž sojovku.
Nakonec vše promícháme.Dochutíme solí, případně ještě sojovou omáčkou.
olivový olej, porek nebo cibule, steril. kukuřičky, chili paričky / česrtvé, nebo sušené, nebo chili omáčka/, sůl pepř, cukr, Solamyl.
Nudličky uvaříme ve slané vodě cca 15 min, zcedíme, oproti návodu na krabičce.. vymačkáme z nudliček vodu, píše se tam lehce, já naopak důůůkladně !!
Nudličky vychladné, zbavené vody poprášíme Solamylem... dost !Ve finále vytvoří dokonalou iluzi štavnatého masa.!
Na jedné pánvi osmažíme zeleninku, přidáme porek, hlávkové zelí na nakrájené na čtverečky,žampiony, chili, po osmažení přidáme cukr a trochu ještě opraříme, aby se cukr malinko zkaramelizoval....a sojovou omáčku. Opékáme krátce, zeleninka musí být chřupavá--- maxim. 7 min.
Na druhé pánvi maso prudce opečeme do zlatova,přidáme rovněž sojovku.
Nakonec vše promícháme.Dochutíme solí, případně ještě sojovou omáčkou.
Comment