Steril. fazolky, máslo,šlehačka, cukr, citronová štáva / ocet /sůl, pepř, hl. mouka, podravka.
Nové brambory, jarní cibulka.
V kastrolku udělám jíšku z másla a hl. mouky, světlou...zaleju nálevem ze steril.fazolek a povařím cca 15min, s pepřem a podravkou, přidám lusky a prohřeji, dále přidám šlehačku, ochutím cukrem, citronovou štávou, případně octem.Krátce převařím. dosolím, dle chuti.
Podávám s bramborami a vajíčkem.
Nové brambory, jarní cibulka.
V kastrolku udělám jíšku z másla a hl. mouky, světlou...zaleju nálevem ze steril.fazolek a povařím cca 15min, s pepřem a podravkou, přidám lusky a prohřeji, dále přidám šlehačku, ochutím cukrem, citronovou štávou, případně octem.Krátce převařím. dosolím, dle chuti.
Podávám s bramborami a vajíčkem.
Comment