Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Zelené sterilozované fazolky na smetaně

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Zelené sterilozované fazolky na smetaně

    Steril. fazolky, máslo,šlehačka, cukr, citronová štáva / ocet /sůl, pepř, hl. mouka, podravka.
    Nové brambory, jarní cibulka.

    V kastrolku udělám jíšku z másla a hl. mouky, světlou...zaleju nálevem ze steril.fazolek a povařím cca 15min, s pepřem a podravkou, přidám lusky a prohřeji, dále přidám šlehačku, ochutím cukrem, citronovou štávou, případně octem.Krátce převařím. dosolím, dle chuti.
    Podávám s bramborami a vajíčkem.
    Attached Files
    Last edited by iris; 16.01.2011, 16:06.
    Iris

  • #2
    Iris, taky to tak dělávám a je to dobrota a navíc rychlý.
    Věrka.

    Comment


    • #3
      Iris dělám podobně,ochucuji octem a přidávám trošku kopruVýborná mňamka
      LENKA

      Comment


      • #4
        Holky, souhlasím, pokud je to bez "nití", za dob školních jídelen, brr.
        Švagrová je i zavařuje jako okurky a taky je to mňamka jako příloha.
        anina s.

        Comment


        • #5
          Irisko ňamka, taky tak dělám. Jsem fazolkožrout, někdy je slupnu jen tak a jestli budeš mít zahrádku, je to jednoduché pěstování
          Renata

          Comment


          • #6
            Taky je nakládám jako okurky a jsou skutečně moc dobré. Jím je třeba jen uvařené ve slané vodě, mám je ráda. Na pěstování jsou úplně bezvadný, nedají žádnou práci.
            Věrka.

            Comment

            Pracuji...
            X