Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Gothaj ču-žou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Gothaj ču-žou

    400g gothajského salámu v celku
    1 vejce
    2 lžíce máčeného škorbu
    sůl,olej,šálek vývaru
    100g hlávkového zelí
    100g pórku
    2 lžíce sojové omáčky
    1/2 lžičky glutasolu
    3 lžíce sádla
    1/2 lžičky chilli,drcený pepř


    POSTUP:
    Gothaj nakrájíme na kostičky,smícháme s vejcem,škrobem a osolíme.Necháme 20 minut odležet.Na oleji salám opečeme a vyndáme.
    Rozpálíme sádlo,vložíme do něj krájené zelí,kolečka pórku,zalijeme vývarem a podusíme doměkka.Přidáme gothaj,ochutíme glutasolema sojovou omáčkou,čilli a pepřem


    Tenhle recept je p.Josefa Aloise Náhlovského a je báječný recept i k večeři

    Martina L.

  • #2
    To vypadá dobře, gothaj mám ráda. brzy vyzkouším
    Renata

    Comment


    • #3
      Ten znám, opravdu je to dobré a také hlavně rychlé.Náhlovský to dělal v televizi s Bohdalovou a ještě tam tenkrát dělal Krušnohorské brambrdle, oba recepty jsou moc chutné.
      Mirka

      Comment

      Pracuji...
      X