400g gothajského salámu v celku
1 vejce
2 lžíce máčeného škorbu
sůl,olej,šálek vývaru
100g hlávkového zelí
100g pórku
2 lžíce sojové omáčky
1/2 lžičky glutasolu
3 lžíce sádla
1/2 lžičky chilli,drcený pepř
POSTUP:
Gothaj nakrájíme na kostičky,smícháme s vejcem,škrobem a osolíme.Necháme 20 minut odležet.Na oleji salám opečeme a vyndáme.
Rozpálíme sádlo,vložíme do něj krájené zelí,kolečka pórku,zalijeme vývarem a podusíme doměkka.Přidáme gothaj,ochutíme glutasolema sojovou omáčkou,čilli a pepřem
Tenhle recept je p.Josefa Aloise Náhlovského a je báječný recept i k večeři
1 vejce
2 lžíce máčeného škorbu
sůl,olej,šálek vývaru
100g hlávkového zelí
100g pórku
2 lžíce sojové omáčky
1/2 lžičky glutasolu
3 lžíce sádla
1/2 lžičky chilli,drcený pepř
POSTUP:
Gothaj nakrájíme na kostičky,smícháme s vejcem,škrobem a osolíme.Necháme 20 minut odležet.Na oleji salám opečeme a vyndáme.
Rozpálíme sádlo,vložíme do něj krájené zelí,kolečka pórku,zalijeme vývarem a podusíme doměkka.Přidáme gothaj,ochutíme glutasolema sojovou omáčkou,čilli a pepřem
Tenhle recept je p.Josefa Aloise Náhlovského a je báječný recept i k večeři
Comment