Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jdou upéct buchty v téhle mikrovlné troubě?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Jdou upéct buchty v téhle mikrovlné troubě?

    Ahoj chceme upéct buchty ale máme plynový sporák a troubu a ikdyž jste mi říkaly že buchty vznikly dávno před troubou tak se to tam jak říkala máma blbě peče nebo co. Tak se ptám jestli se jdou péct buchty v mikrvloné troubě když se to od trouby liší jen velikostí......šlo by to upéct v téhle troubě co máme doma?
    http://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/daewoo-kor-7g8kb/?gclid=CP2usL2VhMACFXDKtAodDTQAgg

  • #2
    Tak o pečení v mikrovlnce jsem nikdy neslyšela, podle mě to pracuje na úplně jiném principu než klasická trouba a musel byste to tam mít několik hodin, což rozhodně není ekonomicky výhodné

    Comment


    • #3
      Nevím jestli klasické buchty půjdou, ale bábovku a dortový korpus jsem párkrát pekla v klasické mikrovlnce bez grilu, trvalo to cca 7 - 10 minut a pekla jsem na plný výkon, je třeba zkoušet po cca 5 min špejlí propečení, aby se nezačala od krajů vysušovat. Nemá klasicky vypečenou kůrčičku jako z klasické trouby, ale když jsem pospíchala, není to vůbec špatné. Mám skleněnou formu na bábovku a silikonovou formu na dort.
      Wendy

      Comment


      • #4
        Tak jsem si dala ten čas a pogůglila, no musím říct že jsem docela nadšená z nabídky nádobí a hrnců do mikrovlnek... protože jsem spíš na pečení sladkého tak asi vyzkouším upéct dortový korpus, bábovky v mikrovlnce v hrnečku už jsem dělala, ale korpus teda ne. jasně, určitě to není na pečení celého dortu (asi by mi právě ta kůrčička chyběla) ale na korpusy proč ne? taky musím vyzkoušet udělat brambory - máme je doma rádi na jakýkoliv způsob a nějaký ten napařovací hrnec se hodí i třeba na rychlé ohřátí knedlíků (nenávidím ohřívání knedlíků na sporáku a že jsem se jich v práci naohřívala...)
        Jenom jsem se chtěla zeptat - tu bábovku v té silikonové formě jste taky dělala v mikrovlnce?

        Comment


        • #5
          Bábovku jsem dělala ve skleněné formě, silikonovou mám na dort.
          Wendy

          Comment

          Pracuji...
          X