Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sníh

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Sníh

Dobrý večer, chtěl bych ze optat, co je to za mafiánskou věcičku , s kterou Paní Kuchařka ve svých videoreceptech šlehá sníh? Děkuji

Myslíte-li toto , tak jsem taky mafián ale vážně, mám ho taky, je to rychlošlehač a je starý asi 25 let, nevím, zda je ke koupi i teď, možná, že někdo bude vědět. Pátrala jsem na netu, ale neviděla jsem ho v nabídce. Ivanka / ekuchařka/ ho používá a určo ho má taky dlouho.
    Je príma, já ho vyčlenila už jen na sníh. Dříve jsem dělala i šlehajdu, ale ta je mastná a se sněhem se musí nakládat opatrně.
    Zdravím.
    Click image for larger version

Name:	ručn
Views:	1
Size:	81.3 KB
ID:	142317Click image for larger version

Name:	ručn
Views:	1
Size:	81.3 KB
ID:	142317
    Attached Files
    Last edited by iris; 02.10.2010, 14:27.
    Iris

Comment

ahoj Iris, moje maminka ho taky měla a já ho už dlouho marně sháním, vždy vytahuji k ušlehání sněhu el. šlehač

Comment

Já jej naštěstí, nebo na neštěstí, objevila úplně nový, když jsme loni vyklízeli kuchyňku po mamce.
        Renata

Comment

Ahojky, já ho mám taky už hodně let (růžový s červeným úchytem) a nedám na něj dopustit.
          Možná budu optimista, ale snad by se dal ještě sehnat v některých domácích potřebách?
          anina s.

Comment

Zvdavím všechny, děkuji za tip, to je přesně on , a že by se opravvdu již nedal nikde sehnat ? To je tedy blbý zkusím pátrat, mějte se a děkuji, za nasměrování

Comment

Žije, stáááááááááááááále žije

http://www.google.com/webhp?hl=cs&ta...eff03df8c4c4b8

Comment

Pracuji...
              X