Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Remoska

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Remoska

Koupila jsem si novou remosku, teflonovou. Už jsem ji kdysi měla, ale ještě tu starou, hliníkovou.
    Uvítala bych nějaké recepty, které se v ní dají dělat.

Ahoj Kety, já mám ještě tu hliníkovou, svatební dar. Jsem s ní spokojená a mám salátové vydání sešitku s recepty, který u toho byl, tak zkusím napsat, ale jinak v ní dusím, smažím, peču - slané i sladké. Zatím je v pečeném sladkém "bublanina a bábovka z remosky", tak pokud chceš, koukni.
    Jinak by to mohla být samostatná kolonka, ale neměla jsem "odvahu" to navrhovat.
    Pěkný večer.
    anina s.

Comment

Dej si do vyhledavače recepty z remosky
      MARUŠKA

Comment

Díky, Janino, já mám ještě také ty staré recepty z té původní remosky. Dnes jsem je pročítala, ale chtěla jsem něco nového pikantního.
        A u té staré remosky jsem měla ještě takový kužel, který se vkládal do mísy, když se dělala bábovka. U té nové už není.
        Maruško, samo že jsem si našla ve vyhledávači recepty a našla jsem třeba: halušky (může být i zbytek z oběda) promíchat s kolečky červené cibule a pórkem, pokapat olejem a nechát zapéct s nastrouhaným sýrem

Comment

Původně odeslal Kety Zobrazit příspěvek
          Díky, Janino, já mám ještě také ty staré recepty z té původní remosky. Dnes jsem je pročítala, ale chtěla jsem něco nového pikantního.
          A u té staré remosky jsem měla ještě takový kužel, který se vkládal do mísy, když se dělala bábovka. U té nové už není.
          Maruško, samo že jsem si našla ve vyhledávači recepty a našla jsem třeba: halušky (může být i zbytek z oběda) promíchat s kolečky červené cibule a pórkem, pokapat olejem a nechát zapéct s nastrouhaným sýrem
          Kety, to jsem nevěděla, je více typů remosek, tak jsem myslela, že ten sešit třeba nemáš. Ten kužel, pokud ho máš, asi nechceš dávat na teflon, že? Pokud jsou na netu recepty, určitě na něco přijdeš já v ní nedělám často, když mám ještě plynový sporák, troubu i MVT 4-kombinaci.
          Měj se.
          anina s.

Comment

Pracuji...
          X