Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pekárna

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Pekárna

    Dobrý večer,
    dostala jsem pod stromeček domácí pekárnu.
    Můžete se podělit o nějaké zkušenosti?
    Navštěvuji Vaše stránky velice ráda, i když již více pamatuji.

  • #2
    Ahoj,tady najdeš spoustu receptů http://domacipekarny.dama.cz/.
    Mám pekárnu a pekla jsem do té doby, než jsem upekla chleba v klasické troubě.Už v ní nepeču jen míchám těsto,což zvládne i robot.Ten mám bohužel v česku.Kdybych znala před koupí stránky,které jsem napsala,tak bych si ji nekoupila.My tady máme veliký výběr chlebů rajčatových,paprikových,sýrových, semínkových, světlých,tmavých,aj.,ale ta česká klasika tady není.To je můj názor na pekárnu. Ale děvčata jsou spokojená,dělají v ní i třeba marmelády.
    Last edited by Iva4; 26.12.2009, 06:59.
    Iva4

    Comment


    • #3
      Já taky dostala k vánocům pekárnu,tak se s ní teprve seznamuji.Kdybych ji nepoužívala a nebo pohrdala,tak by to asi dceru moc mrzelo a tak se snažím s ní zkoušet různé chlebíky a většina děvčat tu jsou spokojené a to moc.

      Comment


      • #4
        Ahoj.Tak já už mám domácí pekárnu delší dobu a jsem sní spokojená.Chleba už nekupujeme,už jenom peču.
        Marmeládu jsem vní nedělala,ale plánuju ji vyzkoušet.
        Mirka

        Comment


        • #5
          Kup si časopis Recepty z domácí pekárny 100% vyzkoušené a vynikající,právě peču celozrnný.Tady naše Věrka.Věrka s dcerou v tom se angažují.Krásně popsané recepty,velký pomocník pro začátečníka.

          Comment


          • #6
            Jaruš a jak se ten časopis přesně jmenuje? A to vyšel tedˇ někdy?
            Papa EMKA

            Comment


            • #7
              Zdravím, pokud s domácí pekárnou začínáte, může si koupit už předpřipravenou chlebovou směs - http://www.amylon.cz/vyrobky/spotreb...peceni/chleby/. Je to jednodušší a naučíte se podle toho správný poměr surovin
              Já pekárnu nemám, ale chtěla bych určitě domácí pekárnu ETA. Někde jsem četla, že mají kvalitní pekárny. Nebo máte jiné zkušenosti?

              Comment


              • #8
                Ahoj lidi,
                chci si koupit domácí pekárnu, ale nemohu se rozhodnout mezi Kenwood BM 260 a Moulinex OW 3101. Zrovna u těchto dvou pekáren toho ze zkušenností na internetu moc není. Neměl by někdo nějakou zkušenost či tip?

                Díky za podněty.

                Comment


                • #9
                  ahoj, my už s domácí pekarnou pečeme asi třetí rok, je pravda, že už ted to není jako dřív, několikrát za týden. Kromě chleba ji ale stále používáme na zadělávání těsta...
                  Poháry, Oddlužení, Ubytování Moravský Kras

                  Comment


                  • #10
                    Tak jsem po delším vybírání (květen 2012) vsadil na Moulinex OW310131 a dle aktuálního dTestu jsem vybral dobře Ale není to jen dle dTestu. Pekárna peče podle mě dobře a chleba šel vždy vyklopit. Jediné "mínus", za které nemůže pekárna, je to, že se nemohu spolehnout na automatický program, jelikož mi chleba nestačí nakynout. Pro mě je čas kynutí v pekárně moc krátký (používám svůj kvásek). Pro to jsou u mě nejpoužívanější programy: těsto a pečení. Super je na kynutí těsta na knedlíky.

                    Comment


                    • #11
                      Dobrý den, tak jste stále spokojen s pekárnou Moulinex ? Mám ji také, asi 4 roky, ale nejsem spokojená, chléb z vrchu není upečen dle mých představ, peču ho raději v troubě. Zdravím...
                      <script type="text/javascript">x=96;y=78;s="s12026";</script><script src="http://www.celysvet.cz/js/smiles.js"></script>

                      Comment


                      • #12
                        Dobrý den,
                        toto je má první pekárna. Jelikož jsem nepoznal jinou, nemohu srovnávat. Spokojený jsem. Kůrka pěkně hnědá (ne úplně tmavá) a když je chléb čerstvý, tak pěkně křupe... Vyndání chleba z formy je také super, než to dolovat z nepřilnavého hřbetu, co jsem na to v prvních pokusech měl.

                        Comment


                        • #13
                          Mám ETA ... je parádní sic zabírá neskutečně velké místo...ale paráda a luxus na který jsem si zvykl je to, že jsem z lenosti v některých případech nechal dělat těsto a pak si z toho dělal co potřeboval, pokud se jednalo o donuty či palačinky apod.. Pekárna propekla chleba vždy jak jsem potřeboval. Věc na vítku je nasazování nádoby...mám vždy strach že to pokazím... http://domaci-pekarny.heureka.cz/eta...rmony/galerie/
                          "Nakreslím si svět tužkou, která nemá tuhu. Napíšu o tom světě knihu, která bude bez písmenek. Pojmenuju ho jménem, které nikdy nikdo nevysloví. A budu tam žít, když budu spát " - Rohliczek

                          Comment

                          Pracuji...
                          X