Oznámení

Collapse
No announcement yet.

masážní křeslo

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• masážní křeslo

Moc se omlouvam, asi to sem nepatri, ale nemate nekdo nejake zkusenosti s relaxacnim kreslem??? Rada bych jako darek, ale pry si mam vybrat sama....
    Last edited by Marie z Moravy; 06.12.2009, 15:20.
    Marie z Moravy

U nás ho předváděki loni na vinobraní na ulici.Nevím kolik je druhů ale to co předváděli bylo dobrý ale stálo asi 20 tisíc.Maruš o které křeslo jde??
    MARUŠKA

Comment

ja videla nejake v akci prodejny GLOBUS, asi jen kolem 4 000, 20 K je moc...tak me asi ten muj rad nema ))
      Marie z Moravy

Comment

Maruško,masážní křeslo je skvělá věc.Chodila jsem na něj v těhotenství a sama jsem si regulovala typ masáže (páteř,ramena,bedra,celé záda,proklep,nohy).Co říct, chrochtala jsem blahem.Našla jsem tento odkaz http://shopiq.cz/masazni-kresla/?search=&order=pr_price .Osobně bych se přiklonila k JETT12, ale asi záleží na finančních možnostech.I když je to investice do vlastního zdraví,které většina z nás hodně šidí.
        Určitě by bylo nejlepší si křeslo vyzkoušet,tak se poptej,zda se u vás prodává.Hodně štěstí při výběru.
        Iva4

Comment

jo IVO to jsou přesně ona křesla co jsem měla na mysli.
          MARUŠKA

Comment

Tak holky uz u toho tady sedim dost dlouho, kamaradka varuje, ze casto to fest rozhasi pater a ted raďte
            Marie z Moravy

Comment

Maruško,klasické masáže se také nedělají každý den.Myslím si, že 20-30 minut 2x-3x do týdne bohatě stačí.Později snad postačí deset minut.
              Nebo se zajdi zeptat lékaře a maséra na jejich názor.To jsou ty pravé študované hlavy na tvoji otázku.
              Iva4

Comment

Tak jsem večer napsala, ale nevím, kam poslala, nic tu není. Tak znova.
                Ptala jsem se syna, jejich firma prodává zdravotní, rehabilitační a wellnes prostředky, z výstav má sice kontakty na prodejce těchto křesel, ale mám ti vyřídit, že za těch dvatcettisíc apod. si máš radši najít kvalitního fizioterapeuta, ne obyčejné masáže. Tyto křesla jsou jen relaxační a pokud máš problémy s páteří, nic neřeší, naopak, mohou tvé problémy zhoršit.
                Renata

Comment

Pracuji...
                X