Moc se omlouvam, asi to sem nepatri, ale nemate nekdo nejake zkusenosti s relaxacnim kreslem??? Rada bych jako darek, ale pry si mam vybrat sama....
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
masážní křeslo
Collapse
X
-
Maruško,masážní křeslo je skvělá věc.Chodila jsem na něj v těhotenství a sama jsem si regulovala typ masáže (páteř,ramena,bedra,celé záda,proklep,nohy).Co říct, chrochtala jsem blahem.Našla jsem tento odkaz http://shopiq.cz/masazni-kresla/?search=&order=pr_price .Osobně bych se přiklonila k JETT12, ale asi záleží na finančních možnostech.I když je to investice do vlastního zdraví,které většina z nás hodně šidí.
Určitě by bylo nejlepší si křeslo vyzkoušet,tak se poptej,zda se u vás prodává.Hodně štěstí při výběru.
Comment
-
Tak jsem večer napsala, ale nevím, kam poslala, nic tu není. Tak znova.
Ptala jsem se syna, jejich firma prodává zdravotní, rehabilitační a wellnes prostředky, z výstav má sice kontakty na prodejce těchto křesel, ale mám ti vyřídit, že za těch dvatcettisíc apod. si máš radši najít kvalitního fizioterapeuta, ne obyčejné masáže. Tyto křesla jsou jen relaxační a pokud máš problémy s páteří, nic neřeší, naopak, mohou tvé problémy zhoršit.Renata
Comment
Comment