Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sekáček na zeleninu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sekáček na zeleninu

    Dobrý den paní Ivanko. Mám dotaz na sekáček na zeleninu co v hojné míře při vaření používáte. Chtěla bych si něco takového koupit, ale nevím jaký. Prosím, jen mi prozraďte značku, případně kde se dá pořídit takový pomocník co Vám stojí na kuchyňské lince.

    PS: Myslím, že není třeba chválit Vaši práci, ta se chválí sama Přijměte proto jen moje velké poděkování.

  • #2
    Re: Sekáček na zeleninu

    Dobré jitro Paní Gábino, já jsem tenhle sekáček koupila už asi před patnácti lety z televize od toho WS. Jsem s ním strašně spokojená a melu v něm i maso. Už taky potřebuji nový a tak po nějakém koukám a líbil by se mě ten co inzerují v televizi a je to robocheef. On má sleněnou nádobu a může se k tomu dokoupit i vysoká nádoba. JENŽE bych to ráda viděla na vlastní oči a tak jsem dala dceři za úkol, aby když jde kolem Tesca se koukla jestli to tam nepředvádějí. Tady v Praze mají tyhle akce v přízemí. Zatím to tam nepředváděli. Zatím jsem si jiný nevyhlédla, protože jsem moc nepátrala, ale určitě to musí mít silný výkon. Zdravím a přeji hezký den. Ivana M :P
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Re: Sekáček na zeleninu

      Hezký večer,Já ten sekáček taky mám asi 5.let a koupila jsem ho v prodejně TV PRODUKCTS v Č.B. Jsem taky s ním spokojená a nabízejí ho taky na stránkách časopisů,třeba Tv magazín a stojí kolem 500.kč.BABI

      Comment


      • #4
        Re: Sekáček na zeleninu

        Já už mám tento sekáček od roku 1987 a pořád seká jak má.Bez toho si už neumím představit přípravu v kuchyni.Nandám všechny potřebné suroviny,zapnu,pohlídám si jemnost a je pomazánka na světě.Když mám po ruce suroviny,nadělám zasebou plno pomazánek,což je strašná výhoda.Nedám na něj dopustit.Je to velký pomocník do kuchyně.V Koreji nebyl moučkový cukr a tak jsme si ho na tom dělali.Je to na všechno.

        Comment


        • #5
          Re: Sekáček na zeleninu

          Dodbrý den paní Ivano. Ve Vaší odpovědi mě zaujala informaceže na něm melete i maso. Myslíte, že by v něm šlo maso umlít na tatarák? To by se mi líbilo

          Comment


          • #6
            Re: Sekáček na zeleninu

            Tento sekáček useká maso na haši,až se musí dávat pozor,aby to právě haše nebyla.Samozřejmě,tatarák je z toho nej.Prostě je to mašinka k nezaplacení.

            Comment


            • #7
              babičce jsem na vánoc koupil tento http://www.eva.cz/zbozi/mixery-stoln...ncor-shb-4320/ tak uvidíme jak se osvědčí

              Comment


              • #8
                Já hodně používám tenhle. To je ten WS, ale určitě jsou i jiné druhy. Mám už druhý, ale ten první jsem měla asi 8 let. Sekám s ním všechno a dokonce i maso, no to ale není jako mleté a musíte dávat pozor, aby jste to neudělali na kaši. On má hodně silný motor a tak nesmí běžet dlouho, ale to stačí opravdu tak tři krát zmáčknout.
                Attached Files
                Ivana M

                Comment


                • #9
                  tákže dárek se líbil a za ty peníze je rozhodně supr, zkoušel jsem vtom mlet benány- krásně na kašu + trochu mlíka a byl ztoho suprovej drink, pak mrkev s jabkama, taky supr salátek - všecko krásně najemno nasekaný a teď mamka dělala vaječnou pomazánku a taky jedna báseň rozhodně doporučuju

                  Comment


                  • #10
                    Petře, to je fakt výborný pomocník
                    Ivana M

                    Comment


                    • #11
                      Ahoj holky, měli jsme "čopra" - skleněnou mísu, pak umělé víčko, pak černý "klobouček" nahoru s motorem. 2x byl na opravě a potom už to chlap vzdal. Dal mi 1000,- abych zkusila něco podobného sehnat. Vím, je toho víc, možná i na netu, kam se podívám, nebo zajdu do Prioru do elektra, ale chtěla jsem se zeptat, ty svoje pořád máte a jste spokojené? Jaký má být výkon, aby to sekalo i maso?
                      Děkuju předem za odpovědi, dám spíš na zkušenosti než kupovat přes něco a nevím, jak to vypadá...
                      anina s.

                      Comment


                      • #12
                        Modrásku, já má tedy už druhý ten WS, 750 W výkon a seká i maso, ale nesmí se s ním sekat dlouho, to je ten raz, dva, tři.Jak sekám déle, tak už smrdí motor, tak hned to vypínám. Ten první jsem měla snad 10 let a neodešel motor, ale nějak jsem zničila nějaké pérko a už tam nešla nasadit miska teď mám druhý a jsem fakt spokojená.
                        Ivana M

                        Comment


                        • #13
                          Ivanko kuchaři doporučují když sekáš maso nalít trochu hodně studené vody.
                          MARUŠKA

                          Comment


                          • #14
                            Modrásku já mám kvalitní ponorný mixér a součástí je nádoba na sekání s děsně ostrým nožíkem. Sekám stím i maso, třeba na tatara pro dva. No větší množství třeba na karboše na karboše? To bych si asi netroufla. Jinak ořechy apod. jde výborně.
                            Renata

                            Comment


                            • #15
                              Původně odeslal maruška Zobrazit příspěvek
                              Ivanko kuchaři doporučují když sekáš maso nalít trochu hodně studené vody.
                              Maruško, dobrý tip, já ráda v "čopru" sekám cibuli, dělám pomazánky, ale ráda bych to měla i na maso, nebaví mě čistit mlýnek, tak kupuju mleté u nás, ale když už "čopr", tak pořádný.
                              anina s.

                              Comment

                              Pracuji...
                              X