Oznámení

Collapse
No announcement yet.

z fotogalerie na recept

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • z fotogalerie na recept

    Dobrý den, našla jsem tyto úžasné stránky k pečení a vaření, ale úplně jsem se v tom ztratila. Může mi někdo pomoci jak se tyto stránky nejlépe ovládají?
    Třeba jak se dostanu na recept z videogalerie, když tam není proklik "link" nebo třeba jestli jde seřadit foto podle toho co to je pečené, vařené atd. Případně jestli jde zobrazit od jednoho užiatele všechny recepty.


    Předem děkuji za odpovědi a těším se, že i já budu moci přispět se svými výtvory s kuchyně.

  • #2
    Vladko,jestli ti mohu pomoci,tak asi tak zběžn+.Pokud není link,potom hledej v receptech jak u Videoreceptů,tak u receptů v diskusním fóru,což je tady.Někdo link nedává a recept tam třeba taky nedá.Jinak to seřazení obrázků asi nelze,to by se muselo obrátit na našeho administrátora,má tam kolonku Dotazy na administrátora,tak se mu dá tento požadavek napsat.Pokud se chce najít obrázky od určitého člena,tak si najeďte na uživatelskou galerii a nahoře je abeceda.Tak třeba J a tam se objeví po jednom obrázku od jmen na J.Třeba rozkliknete si obrázek Jaruš a naskočí všechny moje příspěvky.Nevím,jestli jste z toho moudrá,když tak se ještě ozvěte.
    Last edited by Jaruš; 24.04.2010, 05:43.

    Comment


    • #3
      děkuji za odpověď, budu si to tu muset pořádně první osahat. Jestli jsem to dobře pochopila, tak pokud není link nebo odkaz v příspěvku pod fotkou, tak to mám hledat ručně ve foru. Jakmile si to osahám pokusím se přidat taky nějaký ten receptít. Hrozně ráda vařím a peču. Mám 2 kluky 9 a 11 let a jsou to jedlíci a navíc vyžlata co chvíli neposedí, takže jim třeba peču i 3x do týdne, protože kupované koláčky a jiné sladkosti se mi zdají drahé a navíc člověk neví z čeho to je. Jsem také výživový poradce, takže se budu snažit posílat i nějaké ty dietní receptíky, pokud bude zájem. Hodně experimentuji i se sladkým protože ho mám děsně ráda. Tak zatím děkuji a kdyby něco určitě se ještě ozvu.

      Pečení a vaření ZDAR všem!!!!

      Comment


      • #4
        Vladko121 vítám tě na těchto fajn stránkách. Všichni si tu tykáme, tak doufám nevadí.
        Nahoře na liště je hledat, rozklikni a napiš název receptu. Většinou to co hledám najdu.
        Už se těšíme na nové receptíky, klidně i zdravé.
        Renata

        Comment


        • #5
          Tady je jenom problém ten,že to někdo nazve jinak než je to v receptech a bude se to těžko hledat a proto apelujeme,aby to každá dala do receptu a link k foto.

          Comment


          • #6
            Jaruško máš pravdu, no já tumpach třeba pořád fota dávat neumím, natož link. Většinou mám štěstí, že najdu.
            Renata

            Comment


            • #7
              tak vidím, že nejsem sama kdo tápe. Právě jsem dodělala věnečky a pokusím se dát foto a k tomu napíšu co jsem zmastila . Jsou to moje první, ale nevzdávám se. Držte prosím palečky, ať se mi podaří fotečku vložit

              Comment

              Pracuji...
              X