V soukromí profilu si můžete nastavit jestli např. Vaše kontaktní informace nebo Váš obrázek profilu můžou vidět všichni a nebo jen registrovaní uživatelé. Záleží na Vás co si nastavíte.
Do nastavení se dostanete po kliknutí na ,,Můj panel,,-->,,Soukromí profilu,,
Dále bych také doporučil si v ,,Můj panel,,-->,,Upravit možnosti,, zaškrtnout následující políčka:
1)Ukládat všechny odeslané zprávy ve složce Odeslané
2) nastavit ,,časové pásmo,, na GMT +1:00 hours
3)a kolonku ,,Nastavení letního času,, nastavit na Automaticky detekovat letní čas
To časové pásmo platí pro lidi z Evropy!! Ten kdo je z jiné části světa si samozřejmě nastaví jiné časové pásmo.
Je možné že už to tak budete mít nastavené ale radši si to zkontrolujte.
Jinak je tam ještě mnoho možností nastavení a každý si to může nastavit podle libosti aby mu to co nejvíce vyhovovalo. Záleží na Vás
Jarda
Do nastavení se dostanete po kliknutí na ,,Můj panel,,-->,,Soukromí profilu,,
Dále bych také doporučil si v ,,Můj panel,,-->,,Upravit možnosti,, zaškrtnout následující políčka:
1)Ukládat všechny odeslané zprávy ve složce Odeslané
2) nastavit ,,časové pásmo,, na GMT +1:00 hours
3)a kolonku ,,Nastavení letního času,, nastavit na Automaticky detekovat letní čas
To časové pásmo platí pro lidi z Evropy!! Ten kdo je z jiné části světa si samozřejmě nastaví jiné časové pásmo.
Je možné že už to tak budete mít nastavené ale radši si to zkontrolujte.
Jinak je tam ještě mnoho možností nastavení a každý si to může nastavit podle libosti aby mu to co nejvíce vyhovovalo. Záleží na Vás
Jarda
Comment