Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hezký den

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hezký den

    Dobrý den, ekucharku navštěvuji už nejméně 2 roky, ale až dnes mě napadlo se představit. Jmenuji se Jana, jsem z vesnice kousek od Kladna a je mi 28, tedy už jen do prosince. Vaření a pečení mě vždycky zajímalo, ale i přesto, že moje mamka vaří docela dobře, tak jí nikdy moc nebavilo mě to učit. Něco málo jsem uměla, něco jsem pochytila z internetu, ale ekucharka byl pro mě zásadní objev. Všechno je tady tak jednoduché a jasné a paní Ivanka je moc příjemná paní. Líbí se mi, že vaření učí tak nějak podomácku. Uvažovala jsem, že se půjdu podívat i na sraz, ale bohužel jsem to zjistila pozdě a nevím, jestli tam nechodí kuchařinky co se více a déle znají a ne taková kuchařská kuřata jako já Všem přeji krásný den

  • #2
    Posílám pozdrav z Ostravy, Jahodo3 - Jani.
    (vidím tě online. )
    anina s.

    Comment


    • #3
      Děkuji za pozdrav a ještě z druhého konce republiky. V Ostravě bych měla mít nějaké příbuzné z matčiny strany, ale mamka se s nimi nevídá déle než já jsem na světě, takže je ani neznám. Tak třeba jsme příbuzné

      Comment


      • #4
        Ahoj Jani,
        zdravíme Tě mezi námi. Na sraz jsi klidně mohla dorazit, byla taky jedna kuchařinka poprvé a zapadla tam, jako bychom se znali dlouho. Ivanka to letos mimořádně udělala už v srpnu, protože má teď nějaké jiné závazky, tak nás bylo o trochu méně.
        Takže příště. Scházíme se hromadně jen jednou za rok, naše odnože z Moravy, nebo severních Čech si dělají svoje menší srazíky, protože ne každému se podaří dorazit do Prahy.
        Píšeš, že si myslíš, že se víc známe, My se vlastně denně stýkáme na naší diskusi a pak ti to přijde, jako že se vídáš s každým často.
        Tak se občas objev na diskusi a tak se s námi více seznámíš a když něco sama na diskusi přihodíš, tak budeme znát i tebe.
        Jsme banda od .... teď přesně nevím, kolik je našim nejmladším, až po babičkovský věk.
        Takže čau na diskusi.
        HankaP

        Comment


        • #5
          Ahojky Jahůdko, nějak jsem tvůj příspěvek přehlédla, ale děvčata už tě přivítala. Jak píše Hanička, přišla na sraz Iva, která tam byla poprvé a zapadla hned. Takže příští rok se budu tešit. A neboj na srazu jsou i mladší než jsme my.
          Klidně se přidej i do diskuze. Hezký den přeje Ivana z Prahy
          Ivana M

          Comment


          • #6
            Dobrý den, tak to já si to příští rok pohlídám a už se těším Děkuju za přivítání a za Vaši skvělou ekuchařku, Krásný den

            Comment


            • #7
              Dobrý den paní Hanko, děkuji za přivítání. Příští rok zkusím na sraz dorazit, moc ráda bych poznala Vás i ostatní kuchařinky, prostě ty které mají vaření a hlavně pečení rády jako já. Teď trochu diskriminuju - třeba i kuchtíky, nevím, jestli na srazy chodí i muži, jestli mají tolik odvahy přijít mezi tolik žen.

              Comment


              • #8
                Krásný den,
                na srazy chodí 2 odvážní muži! Dokonce Pavel docela pravidelně přispívá do diskuse jen se tam přihlašte a uvidíte Tedy diskuse - pokec
                HankaP

                Comment


                • #9
                  Dobrý den paní Ivanko, pamatuji si jak kdysi moje prababička na Vánoce dělala černou omáčku. Hledala jsem na internetu, ale nenašla tu správnou. Někde uvádějí jíšku, ale to se mi nezdá. Vím, že tam byla povidla, švestky, mandle a rozinky. Nenašla by jste někde recept?
                  Děkuji Iva

                  Comment

                  Pracuji...
                  X