Jmenuji se František je mi 53 let a moje záliby jsou chalupaření a sběratelství.Už léta sbírám lidové recepty a kuchařky ať nové nebo staré.Je úplně fascinující jak naše prababičky a praprababičky dokázaly z tak mála surovin uvařit tak chutná jídla.Vemte si že ze starého chleba se dá udělat dobré cukroví a že ten chleba pekly doma a to na 14 dní.Tyto recepty upadají v zapomnění pomalu se vytrácí z našeho života a myslím že je to naše škoda.
Rád peču,vánoce je můj ráj.Přes rok ani nemám tolik času ale když vybude chvilka tak dortík pro vnoučka a nebo jen tak vyzkoušet pro radost nějaký nový recept.
Na tyto stránky jsem narazil jelikož jsem hledal nějakou novou ale obyčejnou nepřeplácanou sekanou.Vyhrála to z celého internetu Ivana M.za což ji děkuji ale i ostatním přeji krásný víkend a jen pohodičku.
Rád peču,vánoce je můj ráj.Přes rok ani nemám tolik času ale když vybude chvilka tak dortík pro vnoučka a nebo jen tak vyzkoušet pro radost nějaký nový recept.
Na tyto stránky jsem narazil jelikož jsem hledal nějakou novou ale obyčejnou nepřeplácanou sekanou.Vyhrála to z celého internetu Ivana M.za což ji děkuji ale i ostatním přeji krásný víkend a jen pohodičku.
Comment