Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Krásný pozdrav z Liberce

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Krásný pozdrav z Liberce

Jmenuji se František je mi 53 let a moje záliby jsou chalupaření a sběratelství.Už léta sbírám lidové recepty a kuchařky ať nové nebo staré.Je úplně fascinující jak naše prababičky a praprababičky dokázaly z tak mála surovin uvařit tak chutná jídla.Vemte si že ze starého chleba se dá udělat dobré cukroví a že ten chleba pekly doma a to na 14 dní.Tyto recepty upadají v zapomnění pomalu se vytrácí z našeho života a myslím že je to naše škoda.
    Rád peču,vánoce je můj ráj.Přes rok ani nemám tolik času ale když vybude chvilka tak dortík pro vnoučka a nebo jen tak vyzkoušet pro radost nějaký nový recept.
    Na tyto stránky jsem narazil jelikož jsem hledal nějakou novou ale obyčejnou nepřeplácanou sekanou.Vyhrála to z celého internetu Ivana M.za což ji děkuji ale i ostatním přeji krásný víkend a jen pohodičku.

Františku,narazil jste na ty nejlepší stránky.Určitě je tu z čeho vybírat a Ivanka nevaří žádná jídla,na které nemáme,jsou to domácí,rychlá a i finančně dostupná jídla.Taky ráda peču,tak se těšíme na nějaký nový recept.Zařaďte se mezi nás,je tu jen jeden muž,bylo by to pro nás zpestření.

Comment

Františku, také vás vítám a těším se, že přispějete receptíkem, třeba z nějaké staré kuchařky. Zrovna ze starého chleba by se hodilo, já zkoušela reciklaci, ze starého upéct nový, ale nic moc.
      Renata

Comment

Zdravím Františku od Jablonce n/N. Tak tady najdete tolik inspirace a jednu lepší, než druhou.
        Ať se Vám mezi námi líbí. Fakt jsme suber "baby" a jeden super chlap, tak se k nám připojte.
        Věruše

Comment

Zdravím z Ostravy a snad tady setrváte, opakuju se, ale vítali jsme tady s radostí tolik lidiček a hodně jich tady už nechodí.
          anina s.

Comment

Dobrý večer Františku, tak to je výborná zpráva pro mě Taky Vás tady vítám a zdravím z Prahy
            Ivana M

Comment

Zdravím z Liberce, ať žije Liberec.
              Věrka.

Comment

Františku, také tě tu vítám a určitě se ti tu bude líbit. Já jsem původně z Liberce, nyní Velké Hamry
                Gábina

Comment

Františku zdravím z Moravy,doufám,že přispějete nějakým starším receptíkem,ty nebyly drahé náročné a byly zdravé
                  Maruna

Comment

Františku, srdečný pozdrav ze Dvora. Lacinější a chutné receptíky jsou vítané. :.-) Ahojky.
                    Jana H.

Comment

Také zdravím z chaloupky mezi Ústím a Děčínem a těším se na nějaký osvědčený starý receptík. Alena J.
                      Alena J

Comment

A ještě jáááá... moc zdravím
                        Iris

Comment

Pracuji...
                        X