Oznámení

Collapse
No announcement yet.

krásné odpoledne

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • krásné odpoledne

    Jmenuji se Tereza je mi 21 let,moc vařit neumím,ale snažím se už kvůli přítelovi s kterým budu 5 let a mám moc ráda tyto stránky.Těším se na nové rady a tipy,které tady od Vás najdu přeji hezký den

  • #2
    Terrezko, zdravím tě z Ostravy, ať se ti tu líbí, je tady hodně rad, tipů a vychytávek,
    i já jsem se tady přiučila.
    A hlavně podle videí od Ivanky je myslím snadnější vařit a péct.
    Já to radši vidím než čtu (obecně), ale i tady na těchto stránkách jsou recepty prima.
    anina s.

    Comment


    • #3
      ano ano Ivanka má krásné recepty a taky mám ráda ty videa,já když mám něco uvařit tak se podívám jen na její stránky a vařím ráda,jen mám někdy strach že to zkazím

      Comment


      • #4
        Terrezko, jsem 2x starší (i když se necítím ) a taky se mi občas něco nepovede...
        Je dobré nemít strach, já si pouštím a zastavuju videa a dělám si poznámky, a medovník jsem ještě nedělala, i když jsem četla komentáře od mladších, že se jim povedl...
        Můj názor je, že pokud se něco úplně nespálí, moc nepřesolí apod. tak se to dá sníst,
        bez ohledu na vzhled, a i to přesolené se dá někdy zachránit. A když mi blbla trouba, i ten připečený vršek jsem odřezala (pekla jsem "Kočičí oči"), zamíchala s ještě syrovým těstem (přitom to mělo být už krásně upečené, byl to termostat) a nějak dopekla. Poleva vzhled zachránila.
        anina s.

        Comment


        • #5
          a můžu se zeptat jakou máš troubu prosím?jestli plynovou nebo elektrickou.Přítel má rád buchty tak bych chtěla vyzkoušet od Ivanky kynuté buchty,a my jak máme plynovou troubu,tak nebudou tak dobré jak v elektrické

          Comment


          • #6
            Terezko, vítám tě tady u nás. Já i když jsem o hodně starší než ty, tak stále čerpám moudra od děvčat a kolikrát se divím. To už jste spolu dlouho a to je dobře někoho mít.
            Já s plynovou nemám zkušenost, ale myslím že když to dáš na míň, tak se to prostě bude péct déle a to nevadí.
            Jo a moje heslo je nenajedený chlap je protivný chlap, tak se snaž dál Tedy alespoň u nás doma to tak je.
            Ivana M

            Comment


            • #7
              Ivanko ani nevadí že už je ta trouba stará pár let?

              Comment


              • #8
                Terrezko, mám horkovzdušnou, hořáky plynové a neměnila bych
                (právě peču sloní oko, Irííís ).
                Já měla na bytě plynovou, dávala jsem opravdu plechový hrnek s vodou nebo na dno obrácený pekáček.
                Naši mají plynovou a vše se jim daří, i sladké.
                Kdyžtak se jich zeptám, jestli mají nějaký fígl.
                Jinak jak radí Ivanka, péct radši na menší plamínek.
                anina s.

                Comment


                • #9
                  Terrezko vítám tě tady mezi nás.Já na chalupě měla plynovou troubu na propanbutan a taky jsem v ní pekla všechno.Sice elektrická je lepší,ale dá se,neboj se toho a taky byla stará.Však musíš něco pokazit,aby jsi tou chybou příště už měla vše OK.Myslíš že nezkazím něco i teď??To každá,tak žádné výčitky a směle do toho.

                  Comment


                  • #10
                    děkuji moc za rady

                    Comment


                    • #11
                      děkuji moc za rady

                      Comment


                      • #12
                        Žádný učený ještě s nebe nespadl,troubu jedině elektrickou,zdravím ze Znojma.
                        MARUŠKA

                        Comment


                        • #13
                          Ahoj Terezko, vítám Tě tady, i když tady ani já sama ve fóru nejsem dlouho, ale na stránky s videoreceptama chodím už dýl. Zkoušela jsem už pár receptů a musím říct, že za mě - takovej strach, že něco zkazíš mít nemusíš, podle těhle stránek se mi ještě nepovedlo nic zkazit A kdyby - tak se přece nic neděje, jedeme dál. Jsi šikovná, já v tvým věku byla ještě takový střevo, že jsem uměla tak možná čínskou polívku a čaj a to už jsem měla malinký dítě. Důležitý je, když Tě to baví, není nic horšího, než cokoliv dělat, protože musíš! Hodně úspěchů nejen ve vaření a hodně pochval od přítele

                          Comment


                          • #14
                            Krystofor děkuji,zrovna včera jsem udělala podle Ivanky omáčku z nivy a dala jsem to na špagety,a chválil mě jak přítel,tak i mamka a brácha tak mě to potěšilo

                            Comment


                            • #15
                              Ahoj Terrezko, vítám tě z Brna, hlavně se nebát a vařit, pak tě to začne bavit a půjde to samo
                              ZDENY

                              Comment

                              Pracuji...
                              X