Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Krásné odpoledne :o)

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Krásné odpoledne :o)

Dobrý den! Nějakou dobu už sem na stránky chodím a zkouším recepty. Paní Ivance a jejímu synovi moc děkuji za skvělý nápad recepty natáčet, jak už sem psalo víc lidí - všechno, co jsem odsud zkoušela se stoprocentně povedlo. Včera jsem tu strávila asi dvě hodiny prohlížením receptů a narazila náhodou na fórum, takže další hodina
    Začalo to palačinkama, který jsem doteď opravdu neuměla, vždycky z toho byly tvrdý placky a když jsem je zkusila podle tohohle receptu, tak byly tak super, že je jedl i přítel, který tohle vůbec nemusí.
    Jinak - jmenuji se Lenka, je mi 31, mám 2 syny a přítele a bydlíme v Brně

Ahoj Leni, vitej na super strankach... Tady najdes uplne vsechno a hlavne jak pises, je to odzkousene, takze se to povede
    Zdravim z Anglie
    Lenka A.

Comment

Leničko,vítám tady mezi nás.Opravdu jsou to ty nejúžasnější stránky a proto setrvej mezi námi a příjdeš na to,že jsou tu výborné nejenom recepty,ale i lidičky.

Comment

Ahoj Krystofore - Leni, zdravím z Ostravy, ať se ti tu líbí. Já tu chodím každý den, baví mě kamera z jednoho úhlu, když jsem to viděla poprvé
        (těch úhlů je víc, ale líbí se mi to víc než v TV) a vyhovují mi suroviny, ale tím nechci hanit TV.
        Mám to tu jako relax.
        anina s.

Comment

Děkuju moc, holky! (můžu tak říkat)? Už jsem jak blázen, dřív jsem chodila třeba obden, najít si nějaký receptík a od včera, co jsem objevila fórum jsem asi závislá, sedím tu x hodin, pročítám spoustu věcí a nevím, co dřív Dneska jsem dělala úžasný knedlíky podle Ivanky, ty kupovaný jsou čím dál horší a zejtra? Že by bavorský vdolečky? Jdu zjistit...

Comment

Leni, hodně věcí jsem díky této kuchařce a fóru vyzkoušela a už bych neměnila (hrníčkové knedlíky v MVT, okurky mám zavařené díky pračce a MVT ) apod.
            Je tu hodně inspirace a někdy se člověk diví kombinacím, ale já vyzkouším a pak třeba
            "zařadím nebo vyřadím".
            anina s.

Comment

Taky tě vítám a oslovení holky vítáme. Některé trochu odrostlejší, ale jsme. Ať se ti tu líbí, v Brně je koukám hodně kuchařek.
              Renata

Comment

ˇ´Ustí zdraví Brno, Ahoj Lenkoooo
                Iris

Comment

Ahoj Leni-zdravím z Brna!!!!
                  LENKA

Comment

Ahoj Krystofore, užij si krásně tyto stránky. Máš doma plno jedlíků, tak ti tyto stránky ocení stejně jako ty
                    ZDENY

Comment

Okurky zavařený v pračce, cože? Jinak fakt díky za tak pěkný přivítání, jste milý! Strávníků mám dost, i když mladší chlapeček má teprve rok, ale ti dva starší jsou strávníci opravdu vděční.

Comment

Vítej do party,zdraví tě Znojmo.
                        MARUŠKA

Comment

Ahoj Lenko, zdravím z Ústí n.L. a okolí. Pokec je jako droga, řeší se tam všechno možné i nemožné a vyměňují se zde recepty mezi děvčaty.
                          Asi všechny nestačím do smrti vyzkoušet
                          Alena J

Comment

[QUOTE=Krystofore;101856]Okurky zavařený v pračce, cože?

Leni, taky jsem koukala, ale napsala jsem to nešikovně zkráceně. Okurky někdy mají chloupky, které mě píchají a nechce se mi ix kilo umývat ručně. Švagrová mi kdysi poradila máchání v pračce, stačí pár minut, okurky se mezi sebou protřou a jsou čisté (poprvé jsem to neodhadla a okurky byly i bez těch hrbolků ).
                            A zavařovala jsem v MVT dle Marušky. Naposledy zase s chlapem, zavařujeme spolu
                            (on brečí u krájení cibule ) a v MVT poprvé. To zase koukal chlap. Jsou křupavé a jinak už dělat nebudu.
                            anina s.

Comment

Jani, hezká práce! Jeden by nevěřil, co všechno člověk nevymyslí

Comment

Pracuji...
                              X